♥ Come on come on!

Nu har skolan "äntligen" börjat. Anledningen till att jag säger äntligen är för att skolan tyvärr måste börja någon gång för att det ska bli sommarlov igen. Själv ska jag redan börja räkna ner dagarna till nästa lov som börjar fredagen den artonde Oktober, vecka 42. Härligt!
Det är bra att de trycker in smålov lite här och där så att man kan vila sig lite.

Apropå vila, mitt schema är supermariobra! Jag bara älskar det! Jag skulle kunna äta upp det, bra är det! Kan ju börja med att berätta jag varje Måndag har sovmorgon till halv tolv och sedan bara har två lektioner innan jag slutar, klockan halv tre. På Tisdagar har jag ingen sovmorgon utan börjar kvart över åtta, men istället för att börja sent så slutar jag tidigt (kl ett!!), vilket är himla bra! Onsdagarna börjar tio och slutar tjugofem över tre! Okej nu kommer den jobbiga dagen. Man kan ju inte bara ha bra dagar, right?Torsdagarna börjar jag klockan kvart över åtta och slutar klockan fem! MEN, det är faktiskt helt okej, då vi ändå har bild i tre timmar som sista lektion. Man får ju gå när man är klar och bild är ju ändå så himla kul! Fredagarna börjar kvart över åtta och slutar tjugo över ett.
Nu kanske ni förstår varför jag älskar mitt schema! Äntligen är det min tur att skryta om mitt schema! Brukar alltid ha sån otur med sånt där, men inte i år inte! YEAS!!


Jag & systeryster!


Lyssna på den här härliga låten vettja! Tycker den är såå bra och mysig. Lyssna, lyssna, lyssna!




Om du själv någon låt som du tycker är sådär riktigt himla bra så får du gärna dela med dig i en liten kommentar!


Nu ska jag fixa lite middag och sedan ska jag ta och dra ut med Susabusa!

Hoppas alla har det bra!
Pyssipannan!



bloglovin










2009-08-31 @ 16:12:16 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥ Hejdå Marianna.

Ja, igårkväll hände det som jag länge vetat skulle hända, men som jag ändå inte riktigt trott skulle hända.

Jag och Siu-sin gick till Marianna för att hjälpa henne med hennes packning. Det blev mycket att packa ner. Man tänker inte på hur mycket kläder, skor och saker man behöver under ett år. Efter att två stora resväskor fyllts kom Sofie och Sandra. De gav en avskedspresent till Marianna och sedan satt vi och pratade om allt och inget i kanske en timme. Då kom Alexandra. Klockan hade då redan blivit fem så Sandra, Siu-sin och Sofie gick hem medan jag och Alexandra stannade på middag.

Efter ännu en timme kände jag att paniken började närma sig. Det kändes så konstigt alltihop.

Marianna har planerat att åka bort som utbytesstudent ända sen vi var små. Då var det ingen stor grej. Man tänkte "det är lååångt kvar tills hon åker". När vi ibörjan av Juni i år fick sommarlov kändes det på samma sätt, "vi har all tid i världen".
Men det hade vi inte. Det var när jag insåg att det endast var en vecka kvar tills hon åker som jag blev lite stressad, men tyckte ändå att det kändes helt okej.

Vi gick ut i vardagsrummet och väntade på att klockan skulle bli halv sju. Den här gången var det konstigt hur tiden gick. Den gick fort, men ändå så himla segt. Jag ville inte att klockan skulle bli halv sju, men ändå ville jag det. Då kunde jag säga hejdå och sedan ha den delen, den jobbigaste delen, överstökad.

Tillslut blev klockan tjugofem över sex och vi började dra oss mot hallen igen. Hallen som jag för flera timmar sedan kommit in i och då, ännu inte förstått vad som skulle hända.
 Vi bar ner väskorna för alla trappor i trapphuset och gick ut på parkeringen där Mariannas pappa stod och väntade. Det var när han började lägga in väskorna i bilen som det slog mig. Jag kommer inte träffa Marianna, som jag ivanliga fall träffar mest varje dag, på över tio månader!

Vi kramades och sa hejdå. Efter den första kramen kände jag att jag bara ville bort där ifrån. Jag ville inte göra det här. Jag ville inte säga hejdå, inte nu. Jag kände hur jag började backa bort från bilen och såg hur Alexandra gjorde detsamma. Vi ville båda bort därifrån. Marianna gav oss en till kram. Då kände jag tårarna fylla mina ögon. Jag hade lovat mig själv att inte gråta, men det gick inte längre. Vi gick bort mot vägen och vinkade och ropade hejdå mot Marianna som då klev in i bilen. Jag tittade på Alexandra och då gick det inte att hålla tilllbaka. Det bara forsade ner för våra kinder.

Vi vinkade när Marianna åkte förbi och hon vinkade tillbaks samtidigt som jag intalade mig själv, "hon kommer snart tillbaka".








bloglovin











2009-08-25 @ 10:29:01 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (4) Trackbacks ()


♥ .

Det är dålig stil! Har blivit så himla dålig på att uppdatera. Jag har aldrig tid känns det som. Och när jag väl har tid så har jag inte lust. Vad hände med bloggsuget? Jag vill ju inte pressa fram en massa onödig text som då bara kommer att bli tråkig att läsa.

Har nu kommit hem från Kall, åkte dit ännu en gång och det blev riktigt lyckat. Vet inte vad vi gjorde eller vad som hände men kul hade vi iallafall!

Marianna åker snart till USA. Ja, hon åker faktiskt på Måndag! Shiet! Fasiken vad fort det gick! Har kanske inte berättat det men Marianna ska åka bort ett år som utbytesstudent. Kommer att bli himla tomt utan henne, men hon kommer ju tillbaka, som tur är.



Ha det bra, chexchoklá!




bloglovin













2009-08-22 @ 14:24:59 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥Grattis Alexandra

Ja, Alexandra har nu blivit ett år äldre. Så.. Grattis tille henne!

Själv har jag inte åldrats ett dugg sen sist jag skrev. Är nu hemma igen! I Kall spelade kubb, lagade mat, firade Alexandra och hade det sådär himlans trevligt!

Har inte många bilder så här får ni en liten fin bild som bara beskriver en minut av helgen! :)






bloglovin













2009-08-16 @ 19:42:21 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ Packningsproblem!

Det här kändes lite tomt. Har blivit väldigt dålig på uppdatera. Dålig stil Frida! Du får allt ta och skärpa dig!

Något som jag bara måste berätta är att jag stör mig så jäkla mycket på de som tjatar om att skolan snart börjar. Jag tänker själv vara lite extra snäll och därför inte påminna er om att det bara är drygt två veckor kvar tills skolan börjar igen.. Fast nu gjorde jag det ändå.. Men helt ärligt, visst är det rätt störigt att helatiden bli påmind om detta? Vill de förstöra de här sista veckorna av lovet eller vadå?! Nej, mina veckor ska fasiken inte få bli förstörda av det här!
Nu ska jag radera det där ur minnet och låtsas som om jag har all tid i världen, som man gör på sommarlov.

Till helgen bär det av till Kall. Längtar riktigt mycket nu! Har nu gått från att vara inge pepp alls, till lite pepp, till jättemycket pepp! Det känns bra! Alexandra sitter nu på soffan och tittar på inspelningarna sedan Åretrippen och tältningen. Det är nåstan lite jobbigt när hon skrattar. Jag blir ju så jäkla nyfiken då!

Nä nu ska jag börja packa till Kall. Tror Alexandra får hjälpa mig med det här. Den här gången ska jag nämligen inte ta med mig så mycket packning. Jag lyckas alltid ta med mig för mycket packning! Jag är så himla dålig på att packa! Tar antingen med mig för mycket eller för lite, för kontigt eller bara helt fel.

 Någon fler än jag som har problem med att packa eller kanske har några tips till mig?







bloglovin



2009-08-11 @ 19:13:00 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥ Campinglivet!

Nu hemma från tältning.Campinglivet var verkligen våran grej! Vi grillade, mysade och hade det så himla bra!
Eller ja, ibörjan var det så.. När regnet och blåsten kom på kvällen under dag nummer 2.. Då gav vi upp!
Äkta fighters!















Filmade även en del. Jag är inte så bra på det här med att lägga upp videos så får väl se om jag lyckas få upp dem e eller inte ;)


Tack tjejer!


bloglovin
















2009-08-09 @ 16:27:52 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ Finfrämmande

Har nu äntligen blivit av med Marianna och Siu-sin som kom hit på fika. Haha, nejdå! Vi hade det faktiskt riktigt trevligt. Marianna hjälpte mig att göra en bautastor jordgubbstårta som vi sedan försökte äta upp. Även fast tårtan var riktigt smarrig så blev det riktigt mycket över. Tror inte det är ett så stort problem då Lina och Daniel snart kommer hem och får syn på den.

Fick riktigt fina presenter också! Bl.a ett fint födelsedagskort, ett svärd, en rolig badmössa, mysiga baconplåster (Marianna tror dessa skyddar bra mot svininfluensan som går nu), en "Nu kör vi!"bok, en kortlek (med 54 nude models) och en studentbok (med recept på drinkar, förslag på lekar och partytrick).








Marianna och Siu-sin 5 år gamla! :)

Vi har nu även bestämt oss för att tältningen ska bli imorgon. Då far vi till gravkullarna på Rödön. Har aldrig varit där men får väl lita på systra mi som sa att det är rätt mysigt där.

Nu ska jag gå ut och sola i finvädret!

PÖSS!


bloglovin













2009-08-06 @ 16:34:19 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (4) Trackbacks ()


♥ Min dag idag!

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Fridas födelsedag!
Hurra, hurra, hurra!
Hurra, hurra, HURRA!




Japp, idag är det min dag. Känner nu att håret börjar bli gråare och benen blir skakigare, men sånt är livet. Jag ska nu börja baka tårta och fixa med fika. Hoppas alla får en bra dag! :)

Puss!



bloglovin





2009-08-06 @ 13:33:48 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ En kanelbulle, flera kanelböllar!

Aah! Buööh!
Japp, exakt så låter jag nu. Har precis tagit ut sista plåten med bullar. Blev 73 stycken! (Känner mig extra duktig som gjort så många alldeles själv.) Anledningen till att jag låter på det viset jag försökte stava mig fram till, är att jag, som vanligt, har ätit alldeles för mycket deg. Jag vet inte varför jag gör det, men mycket åker in i munnen under tiden jag bakar. Jag tycker inte ens att degen är så värst god, men jag gör det ändå. Himlans kontigt det där!


Nu ska jag vara extra duktig och fixa iordn ing mig och sedan lägga mig tidigt. Måste ju vila upp mig inför imorgon då Lina kommer väcka mig klockan sju på morgonen. Jag fyller ju nämligen år imorgon!



bloglovin







2009-08-05 @ 22:14:35 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥ Smultronställe

Nu är det äntligen gjort! Nu har vi skaffat internet till sommarstugan. Så himla skönt! Tackar gudarna! ;)
Har inte hunnit skriva något efter Yran och har därmed inte hunnit berätta vad jag tyckte om helgen. Alltihop var super! Såg nästan alla artister jag bestämt, även fast de flesta gick under samma tid? Har ingen aning om hur jag hann springa mellan, men jag gjorde det. Såg presidenttalet, vilket var rätt jobbigt då det var så sjykt mycket folk. Efter presidenttalet började Lady Gaga. Detta gjorde att det blev ännu mer folk och ännu mer tryck. Men vad är en bra konsert utan en massa människor?

 Igår var jag ute i skogarna här omkring och plockade smultron. Det var smultron överallt. Plockade länge, mycket länge och fick tillslut ihop en hel hink. Det blev över 1 liter smultron! Gissa om det var gott till våfflor och grädde? ;)


Snacka om smultronställe!





Pratade nyss med Alexandra, och innan det, med Siu-sin. Pratade om hur vi ska göra med tältningen vi snackat om så länge. Pratar nu om att åka till Kall och tälta där någonstans eller åka till Forsaleden. Jag gillar inte att ha fler än ett alternativ att välja emellan så det här blev lite jobbigt. Kom på att det kanske inte ens går några bussar till forsaleden. Smarta vi är som kollat det?!

Sitter nu i stugan och lyssnar på musik. Spotify är ju bara så jäkla bra? Har dåligt med bra låtar nu så...
Har du något tips på någon supermariobraig låt så kan du väl slänga in en kommentar?

Förresten! Jag är med i en tävling om "månadensblogg", Skulle vara kul om du kunde slänga in en röst på mig där? :)
Ha det bra! PÖSS!


bloglovin








2009-08-04 @ 15:03:34 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Snart är vi redo!

Kom nyss hem från staden. Har varit och tittat runt bland tälten och tiggt åt oss lite gratisprylar. Såg även E.M.D. Har aldrig tyckt om dom vet inte riktigt varför. Dom är ju duktiga men såå.. ehh.. ja töntiga?
Förövrigt håller jag och Alexandra nu på att fixa iordning oss inför kvällen. Ikväll blir det bl.a. Lady Gaga, Timbuktu, Amy Macdonald och Presidenttalet såklart!
Har nog inte mycket mer att berätta nu, men vi hörs ju imorgon!


 
Pöss på er!


bloglovin










2009-08-01 @ 16:52:11 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gräv i bloggen
Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
RSS 2.0