GOTT NYTT ÅR!!

Nej, jag har inte skrivit på riktigt länge, men ville ändå önska de få som läser min blogg, ett
riktigt jävla gott nytt år!!

Hoppas alla haft ett bra 2009 och men åt oss ändå göra 2010 ännu, och då menar jag ÄNNU, ännu bättre!!



Pöss&krampåer!






bloglovin










2009-12-31 @ 16:03:05 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ 18 dagar

Frida är glad, superglad! Imorgon har vi nämligen sovmorgon till halv ett och då blir det livräddning med skolan. Sedan har jag inte ett skit att göra, och det är superskönt! Hade innan planerat att göra min debattartikel som egentligen skulle lämnas in på tisdag. Men eftersom att jag nyss fick veta att den inte ska lämnas in förrän nästa tisdag så är det lugnt!

Har i helgen varit med Julia och haft "Mysteriet på Greveholm-marathon". Vå åt lussebullar och klementiner i mängder! Nu börjar jag känna av julen på riktigt! Börjar faktiskt längta till och med. För några veckor sedan ville jag bara ha det överstökat. Kände att det alltid blir så stressigt vid jul och blev bara irriterad på alla som var överglada för att julen snart var här. Nu känner jag att det faktiskt kan bli rätt mysigt ändån!
 
Jag sparar alltid på att köpa julklapparna till några få dagar innan julafton och blir alltid lika panikslagen. Nu är det bara 18dagar kvar tills julafton och jag har därför fortfarande tid till att vara ute i god tid för en gångs skull. Det kommer därför bära av ut på stan i veckan för julshopping, då jäklar ska jag bli klar med alla julklappsköpen. Får se hur det går, men hoppas på det bästa!

Sitter nu vid min systers dator och har därför inga bilder. Slänger därför in dagens låt istället! :)

Paloma Faith - New York



Pysss!




bloglovin







2009-12-06 @ 23:44:22 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gräv i bloggen
Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
RSS 2.0