Typiskt mig.

Ja, det här är så jäkla typiskt mig! Kliver upp klockan halv sju och tänker att min första lektion startar klockan kvart över åtta, som den altid gör på Torsdagar... När klockan börjar närma sig fem över åtta börjar jag fundera på vad min lärare kommer att tycka om att jag kommer fem minuter försent. När jag kommit fram till att hon inte bryr sig speciellt mycket, då, då slog det mig, jag börjar för fasiken inte förrän kvart över tio! Kul Frida, kul! Ja, då var det bara att sätta sig vid datorn och börja fördröja tiden då.

Har äntligen lämnat in min idrottsuppgit och är rätt klar med packningen. Var tvungen att packa allt igår eftersom att jag ikväll kommer att ha annat att tänka på. Det blir nämligen pyjamaskalas här ikväll. Både Julia, Lovisa och Alexandra ska sova över här. Vi vill ha de allra bästa platserna i bussen imorgon, de längst fram på andra våningen. Ja, så nu har jag och Julia planerat allt in i minsta detalj! Vi ska kliva upp så pass tidigt att vi är vid parkeringen innan de andra. När bussen kommer kastar jag och Julia över väskorna till Alexandra och Lovisa och springer sedan alt vi kan för att hinna först. Om någon kommer före oss? Ja, då jäklar ska de få med oss att göra!

Bilder från resan kommer någon gång nästa vecka!





(Bilder från förra årets resa, som då gick till Prag)

Haré bra
Pysspyss!



bloglovin


2010-04-29 @ 08:46:53 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mat, mat, mat?

Ja, då sitter man här igen, som man gör varje gång man får lite tid över. Eller ja, egentligen har man ju inte det! Ungefär som jag nu.. jag har inte tid att sitta här, inloggad på både msn och facebook och snacka massa onödigt strunt. Men bloggen däremot, den är ju dunderviktigt!

Ska snart äta jag. Lina och Viktor har lagat middag idag, så vi får väl se om det är ätbart. Lina är ju som tidigare nämnts inte den bäste kocken. Har tappat bort räkningen på hur många middagar som gått åt pipsvängen när hon varit framme. Själv är man ju rena rama Gordon Ramsey i köket. Ja, tamejtusan, det är jag!

Nu ropar Lina, så nu är alltså middagen klar.. Får väl se om jag någonsin kommer tillbaka..



Pussåhej!



bloglovin

2010-04-27 @ 19:11:01 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


Summa summarum

Har nyss kommit hem från gymmet och sitter nu här framför datorn och drygar. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, sedan blir det käk och efter det Svenska Hollywoodfruar. Maria Montazami är ju bara föör härlig! Hon är nog den enda anledningen till att jag tittar på det där programmet. Nästan så hon borde få ett helt eget program! Ja, det skulle vart något det!

Jaja, senare ikväll ska jag även städa mitt rum. Det ser ut som ett bombnedslag just nu! Ojojoj, det är så mycket saker jag måste göra i veckan, nu när jag tänker på det. På Fredag för vi ju till Berlin! Fy bövelen va kul det ska bli, längtar som bara den! Men har lite panik över allt jag ska hinna med. Okej, summering....

Städa rummet
Växla pengar!!!
Packa!
Skriva idrottsuppgift
Skriva bokrecension
Köpa godis tills bussresan (mycket viktigt)!!!!!


Snyggingbilden! Oh yes!


Aja, nu ska här duschas!
Pussåhej!



bloglovin
















2010-04-26 @ 18:44:15 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


Är hur rädd som helst

Ja, det är jag! Tyckte att en skräckfilm såhär på kvällskvisten skulle sitta fint, men ångrar mig otrooligt mycket nu i efterhand. Såg Fourth kind, eller Närkontakt som den heter på svenska. För det första var filmen verklighetsbaserad, och för det andra hade de lagt in inspelningar och klipp från de verkliga händelserna. Jag satt med en kudde för ansiktet under hela filmen! 
Visst, det var inte den läskigaste filmen jag sett men nog var den läskig! Jag kan inte förstå varför jag gillar sånna här filmer när jag alltid blir lika rädd. Det är hemskt alltihop och man blir rädd för minsta lilla man hör eller ser efteråt.

Jag sitter nu här, i min säng och vågar inte ställa ifrån mig datorn. Jag kommer nämligen då att behöva sätta ner fötterna på golvet! Ja på golvet! Och vem vet vad det slutar med? Det kan ju leda till att någon, eller något, som bor under min säng tar tag i mina fötter, drar in mig under sängen och äter upp mig. Levande!
Jag kan heller inte ställa ner datorn på golvet eftersom att jag då kommer bli tvungen att se vad som finns under sängen! Huvva!
Nej, datorn får sova hos mig inatt...

Gonatt med er!



bloglovin











2010-04-24 @ 00:44:26 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis mamma

Ja, nu har mor min blivit ännu ett år äldre vackrare.
Jag och systeryster har bakat Philadelphia a la glasstårta. Hade även gjort dumlemuffins, men vi brände hela bunten så dem vågar vi nog inte bjuda på. Typiskt oss, tur att inte tårtan hade något med ugnen att göra, då hade nog den också varit svart nu!








bloglovin











2010-04-18 @ 16:21:54 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


Grattiiis!

Blev kalas igår! Firade Siu-sin och Johan som nu båda två har fyllt 18 år!
Först blev det inslagning av paket, sedan klistrande och klippande och tillslut var vi färdiga för avfärd. Då slog det oss att vi inte hunnit äta mysmiddagen vi snackat om att vi skulle ha. Det hela slutade med en mysmiddag på donken, men det är ju inte helt fel det heller. Vi kom dit gav våra fina presenter och efter någon timma stack vi vidare. Typiskt mig och Alexandra: "Det fixar sig alltd", "Äsh, vi flyter med strömmen, ser vart vi hamnar".
Ja, och det stämmer, på pricken!!

Här kommer det fina gratulationskortet vi gjorde!
Älskar att göra sånt här så personligt som möjligt. Och nej, det kan aldrig bli, för personligt...
Eller??







BAM!



bloglovin













2010-04-17 @ 17:38:46 Permalink ♥ Bildlek Kommentarer (0) Trackbacks ()


Odd socks on my toes.


Borde äta.
Borde plugga.
Borde vara glad.
Borde kanske sova.
Borde verkligen sluta tjata.

Eller så äter jag när jag är hungrig, ja, det gör jag. Jag pluggar när jag känner att jag vill plugga. Jag är glad efter att jag pluggat, då kan jag sova.
Sedan slutar jag nog att tjata.

Men just nu tänker jag bara sitta här framför datorn, fortsätta lyssna på Eric Hutchinson och må sådär bra som man mår av att lyssna på en ny favoritlåt.

Eric Hutchinson - All over now


Här kommer lite bilder från lovet!
Tackar, lovet blev lyckat tillslut!


















bloglovin






2010-04-13 @ 17:56:13 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


Whoa, whoa, whoa!

Ja, då bär det av igen! Men denna gång blir det till Kall istället för Loke lucky Loke. Jag har precis packat klart och är nu redo att fara. Bussen går inte förrän kvart i två, så därför tänkte jag vara extra duktig och skriva lite på bokanalysen som ska lämnas in någon gång efter lovet.

Igår gick jag och min syster till Golds för att köra ett Bodybalancepass. Ja, Lina har börjat på gym, Det är otroooligt! Det gick faktiskt riktigt bra, trots det nya programmet. Träningsvärken kommer nog och hälsar på snart... Härligt!

Vi har nu ett födelsedagsbarn i Kall som måste firas, så ikväll blir det kalas och imorgon hoppas vi på finväder så vi kan åka ut med skotern och grilla.

Ne, nu ska jag plugga, men här får ni en riktigt frän låt!

The Midnight Beast - Tik Tok Parody
 





bloglovin












2010-04-08 @ 11:38:16 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarlovets vägval

Jag hatar sånt här! Jag kan aldrig bestämma mig. Jag vill att någon annan ska göra sånt åt mig. Jag har för fasiken problem att bestämma mig för vilken glass jag ska köpa när jag är och handlar, så hur fan ska jag då kunna göra de här "större" valen i mitt liv.

Wiihoo! Jag har fått jobb på Peace and Love i sommar!

Ja, så glad blev jag när jag läste mejlet jag fått från den personalansvarige på P&L. Jag går därför in till mina päron och min syster som sitter i vardags rummet, för att dela med med mig av min lycka... Men första man får höra är bara en massa skit. Ja, om hur osmart jag är för att jag nu inte har något sätt att få ihop pengar till Thailandsresan. Jag vet att jag inte har något annat sobb, men jag vill inte ha kommunjobbet, även om jag nu skulle få det. Jag vill inte jobba på Jamtli och inte heller på något ålderdomshem i Valla. Jag skulle inte trivas på någon av ställena. Och ja, jag vet, tre veckor, vad gör det? Men jo, det gör mycket! Det är tre veckor, av mitt absolut sista sommarlov. Det sommarlov som jag aldrig någonsin kommer att få göra om. Jag vill inte behöva tänka tillbaka på det sista sommarlovet och ångra en massa som jag aldrig gjorde. Jag vill umgås med mina vänner och göra så mycket som jag bara kan! Tre veckor av sommarlovet har redan gått till spillo. De tre veckorna vi åker till Thailand var de allra viktigaste veckorna på hela sommarlovet. De var de tre veckorna som skulle göra hela lovet till ett perfekt sommarlov. Fäviken, min födelsedag, Yran, ... Och Marianna! Jag missar alltihop, eller ja, jag tar väl med mig min födelsedag, men lämnar resten här hemma.
Jag ångrar absolut inte att jag valde att följa med till Thailand. Jag ångrar bara att vi bokade dem just då, när allt annat också var bokat.

Ja, jag som tänkte att jag genom att få skriva av mig lite på bloggen, kanske skulle få det lättare att välja vad jag vill göra.. Men jag märker att jag är ännu mer kluven nu i efterhand..

Jag vill åka på P&L! Jag vill göra något nytt, lära känna nya människor, umgås och komma närmare de från klassen men framförallt för att se Jay-Z, The Kooks, Kim Wilde och Miike Snow! 

Jag vill samtidigt stanna hemma och jobba så att jag får ihop pengar till Thailand.

Oj, ja, nu ser jag vad det är jag egentligen vill.. Men frågan är vad som är det bästa valet om man ser frammåt. Mamma och pappa tycker att jag ska stanna hemma. Men vilken förälder tycker inte det? Alla föräldrar skulle nog helst vilja ha sina barn inlåsta hela livet om de fick bestämma.

Hur fan ska jag göra?






bloglovin














2010-04-04 @ 01:14:18 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Gräv i bloggen
Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
RSS 2.0