Dodiladodididlalalaaay!

Hej hopp gummisnopp!

Sitter nu och äter frysta mangobitar och funderar på vad man kan tänkas hitta på en lördagkväll som denna. Fick nyss sån himla lust att gå ut och ta en promenad men efter att ha påmint mig själv om att det faktiskt fortfarande(!!!) är vinter och kallt där ute, ångrade jag mig. Så därför blir det nog en lugn hemmakväll för min del. Unnade mig en stoor godispåse igår, har inte köpt godis på två månader nu, himla duktigt av mig. Jag och Jullan har haft ett löfte om att vi inte får köpa minsta lilla godis, ända fram tills i slutet på april då vi ska fara till Berlin med kören. Vi får alltså äta godis, men inte lägga pengar på det! Smurtigt va?!

Nu kom jag på vad jag ska göra ikväll! Jag ska ju för bövelen färga håret! Det var brandutförsäljning på Lindex (som är min praktikplats) och jag fick först halva priset på allt jag köpte och sedan ytterligare 30% rabatt. Jag och Sandra (den andra praktikanten) shoppade loss som galningar, och jag fick ihop kläder, hårfärg och smink upp till ett värde av 7800kr!! Helt sjukt! Och nej, jag betalade inte så mycket! Efter alla rabbater blev det kring 2600kr tror jag. Hur skönt som helst med nya saker. Fasiken vad bra man mår utav sånt! Vi fick även en hel del gratis, som de annars bara skulle kasta. Tre stoora kartonger fulla med smink, hårfärg, parfymer och massa mera! Var rena rama julafton för mig och Sandra!
Tack Lindex!♥

Dagens låt kommer här....

Highwayman - HOFFMAESTRO

Den har gått på repeat hemma hos mig ända sedan jag hittade den. Har försökt att lära mig texten, men det är riktigt svårt när de ska sjunga så förbaskat snabbt! Men jag har bestämt mig för att jag SKA kunna hela texten någon gång så jag kan sjunga med i hela låten! Love it!




Nu blir det hårfärgning för fulla muggar, så håll tummarna!



bloglovin





2010-02-13 @ 21:45:43 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gräv i bloggen
Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
RSS 2.0