Sovmorgon?

Nej, inte den här gången heller... Så här blir det alltid för mig! Jag intalar mig själv på kvällskvisten, att "imorgonbitti, då jäklar ska jag sova länge. Jag ska vara så jäkla utvilad att jag inte behöver sova på minst en vecka!". Som ni kanske förstår intalade jag mig det där även igår, och här sitter jag ändå! Har jag sovit ut? Nej. Är jag utvilad? Nej. Jag vaknade för bövelen klockan åtta, och kunde verkligen inte somna om. Jag var superpigg! Varför kan jag då inte vara superpigg på vardagarna när jag ibland måste kliva upp klockan åtta. Nej, då är man helt död och går omkring som en sombie hela morgonen bara för att man är så jäkla trött! 
Det hela sitter nog någonstans bakom pannbenet.. När man vet att man har tid att sova länge, så kanske man blir mer avslappnad och därför inte behöver lika mycket sömn. När man däremot vet att man måste kliva upp en viss tid, så kanske man inte kan slappna av fullt ut och därför behöver mer sömn. Ja, så måste det ju vara! Fasiken vad smart det lät också! Jag borde bli psykolog!!... Eller nej, så heter det inte!? äsch, struntsamma! Det var en suverän förklaring iallafall, och jag behövde den verkligen!

Nog om mina teorier om sovmorgon, systeryster kommer hem om bara tre dagar nu. Jag längtar! Jag vet inte om det är henne jag längtar efter, eller om det är grejjerna hon köpt till mig. Hmm.. Ne, tror nog jag längtar lika mycket efter båda, kanske att jag längtar pyttelite mer efter grejjerna, men systrami är ju välkommen hem hon med!



Senare idag ska jag på stan med mor min och sedan ska jag hjälpa Susabusa att packa. Hon åker till Hong kong imorgon. Vilken jäkel hon är! Bara fara iväg sådär va!? Ne fyfabian, så himla avis.., men snart, om sisådär 114 dagar, 13 timmar och 30 minuter, är det min tur att åka iväg!

 Aja, nu ska jag göra iordning en bamsefrukost och sedan ska jag mumsa på den medan jag tittar på vampire diaries!

Woop woop!



bloglovin










2010-03-27 @ 09:31:40 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


And we're back!

Ja, nu sitter jag och Alexandra här i Loke och myser. Har precis kommit hem från en mysig skotertur med grillning och sol, och hade nu tänkt dra på bartömning på puben... Men neejdå, inte det inte! Det är alltid något som ska gå åt skogen när vi är i farten! Tydligen är allt inställt så det blir ingen pub överhuvudtaget. Jag och Alexandra tänker då inte sura över det, utan vi kör på ändå. Vi ska äta mysmiddag ikväll! Fläskfilé och pommes bliré såklart och sedan får vi väl se vad som händer. Film och popcorn, eller kan man få hit lite folk? Ja, det är den stora frågan!

Här kommer iallafall lite bilder ifrån Kall, förra helgen :)
















bloglovin






2010-03-20 @ 15:57:41 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


Avfärd

Ja, nu är det snart dags att åka till Kall. Bussen in till stan går om ungefär en kvart och bussen från stan till kall går kvart i två. Känns skönt att vara ute i god tid.

Åkte till Loke i Tisdags och åkte hem igår klockan halv åtta på morgonen. Hade glömt bort hur mysigt det är i vår stuga. Mysstugan! Fasiken, jag måste åka dit oftare. Tänkte att jag skulle åka dit nästa helg, men kom på att jag inte kan det eftersom att det då är en kompis som fyller 18. Kommer bli en liten surprise för henne då! Kul, kul, kul!

Apropå kul, igår var jag med Susabusa hela dagen. Vi åt glass och svullade i soffan. Tittade självklart på film också. Super bad och Ratatouille blev det. Himla bra filmer de där!


Hahahaa!
Jag var tvungen. Hittade nyss denna kinesbild på mig från i somras, när jag och Alexandra hälsade på hästarna i Kall.

Nej, nu måste jag börja dra mig mot bussen. Ha det!




bloglovin









2010-03-11 @ 12:59:34 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nej...

...det blev inte som jag tänkt. Hann inte med städning, tvättning, packning och inhandling igår. Så därför blev jag tvungen att stanna hemma en dag till. Åker till Loke idag istället, och det funkar väl det med.

Längtar till Torsdag riktigt mycket nu. Har inte varit i Kall på ett bra tag nu och börjar faktiskt sakna det. Så skönt att åka dit, man behöver inte tänka så mycket, inte göra så mycket, bara ta dagen som den kommer.

Ja´ älskart!


Förresten! Om ni inte märkt det redan, så har jag gjort om designen. Hade tråkigt i Söndags och gjorde en höstdesign(?). Men varför en höstdesign när det snart är vår, kanske ni undrar. Jo, det var så att jag inte hade några andra bilder till headern och de orangea färgerna passade in så det fick bli som det blev. Har sparat alla koder så att jag ska kunna ha denna design till hösten istället. Tanken är alltså att jag ska göra en ny design med vinter/vår tema, för den här känns ju lite knasig att ha nu.

Sitter vid min systers dator och för över en massa bra låtar till mobilen och tänkte därför bjuda på en gammal goding till partylåt.

Så här kommer "Frida och Alexandras partylåt No. 1"....

Freestyler - Bomfunk mc's






bloglovin











2010-03-09 @ 14:13:58 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lovdagar

Hej alla glada!

Fasiken vad skönt att man äntligen får lite ledighet.. Det är fortfarande helg, vilket betyder att lovet inte ens har börjat! Guu så härligt! Men trots detta kommer lovet att försvinna lika snabbt som alla andra lov gör. Men under det här lovet ska jag hinna med lite mer än vanligt. Jag äntligen åka till vår stuga på landet och bara ha det gött, sedan när jag kommer hem ska jag sova hemma en natt sedan åker jag videre mot Alexandras stuga i Kall. Ska bli riktigt skönt att komma iväg lite! Hoppas bara att vädret håller i sig så det kanske blir lite skoteråkning på lovet!

Apropå väder, Har precis kollat in min systers blogg, vilket jag i efterhand ångrar att jag gjorde. Jag blir så himlans jäkla avundsjuk på henne. Hon är nämligen i Thailand och har varit där i över två veckor nu, och ska vara där ytterligare fyra veckor! Det är sååå orättvist! Som tur är, så är det min tur till sommaren. Då ska nämligen vår familj och familjen Björklunds fara ner dit och ha det gött i värmen vi med. Vi ska då stanna där mellan tre och fyra veckor! Fasiken vad jag längtar!



Nu ska jag städa, tvätta och kanske till och med packa inför mina små resor.





bloglovin











2010-03-07 @ 14:30:14 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


Galet!

Hallå där ute i blåbärsskogen!
Är på riktigt tokhumör idag. Jag vill bara busa, skratta, hoppa och vara sådär galet galen!

Slutade skolan för sisådär en tre timmar sedan. Mattelektionen var inställd så tyvärr fick vi sluta två timmar minus en halv timme tidigare idag. Hääärligt tyckte jag.. Ända tills jag kom på att jag inte hade ett piss att göra efter skolan. Jag ringde hit och dit och upp och ner, men inte en jävel hade slutat, och skitAlexandra låg hemma och sov! Inte speciellt ovanligt, men surt tyckte jag det var ändå! Ja, för man kan ju inte hoppa runt och vara galen alldeles ensam heller! Jag traskade därför hem och gjorde ingenting... 

Sitter nu här och gör fortfarande ingenting.. Men det är väl lite galet? Eller nej, fasiken också, det är det ju inte! Inte ens lite pyttepytte galet! Nej, därför har jag kommit på en lösning! Jag och Susabusa ska vara galna ikväll istället! Vi ska dra på vinterfestivalen och titta på alla ljusarrangemang. Mysigtpysigt!

Dagens låt
Road salt - Pos






bloglovin







2010-03-05 @ 17:55:53 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gräv i bloggen
Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
RSS 2.0