♥Fortsättning på fortsättningen

Wihooo! Gssa vem som nyss blidde klar med sin produktrapport! kan inte?
Jo, Frida!! YES, YES, YES!
Eftersom att jag nu har varit så duktig och både gjort klart rapporten och tränat matte så tänker jag vara lite extra duktig och fortsätta på fortsättningen på pragreseberättelsen. Shit vad jag hinner med mycket idag då :)






Upp på morgonen och då blev det frukost på hotellet. Sedan åkte vi in till centrum för en dag på stan med shopping (om man nu kan kalla det shopping) och jordgubbsätning i det fina vädret. Denna dag gick vi även på ett museum. Det var inte ett vanligt museum, utan ett tortyrmuseum där de samlat "tortyrredskap" från hela Europa. Ojoj! Man fick fan ont av att bara titta på grejjerna. Efter det gick vi och åt pizza och mysade och mumsade. Sedan åkte vi tillbaka till hotellet för att göra oss iordning inför kvällen.









På kvällen blev det först samling i ett av alla små hotellrum sedan drog alla in till centrum för att hitta någon rolig bar/club. Först tappade vi bort oss ett tag, men det hör ju till när man är i en ny stad ;) Tillslut hittade vi en bar som hette Skybar. Där köpte vi goda drinkar med enmeterssugrör och hade det riktigt trevligt. Sedan drog vi vidare för att se oss omkring lite på stadens nattliv. När vi tillslut var nöjda åkte vi hem till hotellet igen för att ladda rösten inför morgondagen då vi allihopa skulle sjunga Abba på Carlsbron.







På Fredagsmorgonen vaknade Julia av att en törtl låg och stirrade på henne. Såå mysigt sätt att vakna på :) Vi gick ner och åt frukost och sedan åkte vi in till centrum där vi gick runt och kikade i lite affärer. Jag och Lisa hittade en kul hattaffär där vi stannade till en snabbis innan vi sprang vidare till Carlsbron där vi skulle sjunga. Efter det åkte vi på en båttur där vi fick tid att vara äkta turister. Sedan gick vi och tittade på en stor och fin kyrka där vi knäppte en massa kort och försökte få vakterna att le (och lyckades). När vi var klara på stan åkte vi hem till hotellet igen och senare på kvällen åkte vi tillbaka till centrum. Där hittade vi en trevlig club. Och där inne hittade vi Svenskar! Det var studenter ifrån Skåne som var där på en resa med klassen. Vi hängde ett tag med dem men sedan blev kvällen pannkaka så vi åkte hem. Det var kanske bra eftersom att vi dagen efter skulle sitta på en buss en hel dag.










Fortsättningen på denna fortsättnings fortsättning kommer någon annan dag :)

♥Ha det bra!♥













2009-05-12 @ 23:15:27 ♥ Pragresan Permalink


Avtryck
Postat av: lisafisa

kul att jag tagit 95% av bilderna du nyss la upp!;)

kulresa. shit va fort vi sprang dessutom^^ haha

2009-05-13 @ 18:47:17
Postat av: Frida

Ja, jävlar du! Därför bilderna var så fina!? (I)

Ja sjykt snabbt gick det! Längtar till England nästa år! ;)



Förresten jag började på Golds gym ändån så hör av dig om du vill dra dit nån dag :)

2009-05-14 @ 15:46:23
URL: http://fidzi.blogg.se/

Gör ett avtryck :)


Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Kategorier
Arkiv
RSS 2.0