♥ Picknick med hästar och maskrosor

Hej och hå i maskroshagen!
Nu har jag kommit hem från en hel dag fylld av aktiviteter. Jag åkte hem till Alexandra fick tillslut ut henne ur huset. Eller ja, först bakade vi och sen fick jag ut henne. Vi åkte iväg med mopedisarna och hade pickennicken. Fiint väder fick vi också. Okej, det kom lite moln då och då, men varför klaga? Efter ett tags ätande kom Johanna (Alexandras lillsyster) ridandes på en av deras finsöta hästar. Då tyckte Johanna att det skulle vara en bra idé att kasta upp mig på hästen, och det, utan sadel. Alltså, jag red barbacka! Ojojoj, jag är duktig jag, värsta pippilångstrump! Vingligt var det, men jag var lugn som en häst. Eller nej nu ljög jag! Jag skrek som en åsna och ville ner ganska direkt. Efter alltihop tog vi lite bilder och sedan bar det av till stan igen. Där blev det bodybalance pass. Såå skönt! Kommer inte ihåg vad tränaren sa på slutet då det var avslappningsövning, tror nog att jag råkade somna då.

Nu sitter jag hemma och funderar över om jag ska ta och börja skriva min sista inlämningsuppgift på idrotten. Jag ska skriva om just avslappning har jag för mig. Ingen som har en sådan uppsats klar att bjuda på? ;)

Här kommer hursomhelst bildser från idag!


Alexandra, alltid pigg och glad!



Bild på mig, i hjälm! Eller ja, jag syns i hjälmen. Jag har den ju inte på mig!



Där, i gräset, bodde vi under dagen!



Vet inte varför, men det verkar som om molnen drar sig till alla kort ;)



Kladdig kladdkaka
Mumsfillibabba






Drogad Frida på bild!



Maskrosor


Johanna byter häst oftare än hon byter underkläder



Frida ♥ maskroshage



♥Alexandra♥




Mysigare bild!

♥Ejda♥


bloglovin















2009-05-31 @ 19:47:02 Permalink ♥ Bildlek Kommentarer (4) Trackbacks ()


♥ Mamas day


Japp, idag är det morsdag och vilka om inte Frida & Wirre är så snälla att de går upp klockan nio och fixar frukost på säng till sin käre mor? Ingen! Om jag ska vara ärlig så hade jag glömt bort hela grejen med morsdag så detta blev räddingen. Funderar på att rita en teckning också (som man gjorde när man var lite. Fan va lätt man kom undan då!) så att hon inte blir helt utan present från mig ;)

Nu sitter jag här och tittar ut genom fönstret.
Det är såhär fint väder.
Från här-----------------------------------------------till hit!
(Fast gånger kanske en miljardtusen gånger)

Vaknade imorse av att jag har 38 kliande myggbett på mina ben. Ja, jag har räknat dem och där är precis 38. Så himla jobbigt. Kul att bli omtyckt, men kanske inte av en mygga? Någon som har något tips på hur man får det att sluta klia så förbaskat!?

Jaja, hursomhelst så försöker jag nu att få tag på Alexandra. Hon sover typ alltid till tre så det kan ju bli lite svårt. Jag hade ju velat göra något mysigt och roligt idag. Kanske ha picknick? Justé jag och Alexandra ska på body balance ikväll. Så roligt när vi inte kan få till någon av ställningarna och då ramlar omkring som sillar (sillar ramlar ofta i min egna lilla värld) medan man kollar på resten av människorna och ser att de får till alltihop och tar dessutom på sig de svåraste varianterna av de man får välja emellan. Fy fabian för dom allså!

Nä nu ska jag försöka ringa och väcka Alexandra. För åttioelftetredje gången idag!

Här får ni en bild på den avancerade frukosten som gick till my mama och en bild på wirrebubbsen :)


Om det inte syns så ska jag berätta att Wirre faktiskt har på sig en rosett.
Han tyckte att det skulle passa in på denna speciella dag.



♥Hädå!♥




bloglovin
















2009-05-31 @ 10:32:35 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (5) Trackbacks ()


♥ Årets första dopp!

Hejhallå!
Nu har jag kommit hem från stugan. Jag har haft det bra men har varit tvungen att hjälpa till och måla huset. Vi har ricit ett gammalt hus och har precis fått dit det nya som ska bli en gäststuga. Eller som jag säger: En Fridaochhenneskompisaralonestuga :) Perfect. Hursomhelst så tyckte jag att det var så jobbigt att måla helatiden så därför övertalade jag pappa att jag bara var tvungen att få en paus. Det var riktigt varmt idag så jag solade. Etfer ett tag blev det lite väl varmt och jag bestämde att det skulle vara en bra idé att bada. Jag tyckte att det var en bra idé ända tills jag doppade ner ena tån i vattnet. Då var det inte en bra idé längre. Men efter några övertalamigsjälv-minutrar så "kastade" jag mig i vattnet och for sedan upp lika snabbt igen. Jag och Wirregubbsen gick även på promenad och sprang lite på ängarna. Efter allt ihop åkte vi hem och nu ska jag snart ut med Siu-sin och kanske även Sofie.

Måste bara berätta en kul sak som hände igår också.
Vi var tjocka och orkade inte laga mat så åkte därför förbi Brunflo för att äta på Sibylla.
När vi kommer ut och har satt oss i bilen:

Mamma: Såg ni killen!?

Jag&pappa: Ne vartdå?

Mamma: Jamen, killen där inne!

Jag: Nej, eller vilken kille?

Mamma: Det var en kille där inne som hade ringar överallt...

Pappa: Jaha?

Mamma: ...I öronen, näsan, ögonbryna, ja, han ringde överallt!

Roligare när man är där menmen.
En sak att lägga till. Min mamma har alltid varit lite emot piercings och tatueringar.



Kallt? Absolut inte!



Wirre in action♥






Den tog jag med min mobiltelefon!
StoltFrida!

Ha det bra!♥


bloglovin
















2009-05-30 @ 19:12:30 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ Rubrik

Gårdagskvällen blev väldigt stressande. Diskade över tvåtusen glas, tretusen tallrikar och sexhundrasjuttio muggar! Kom dit klockan sex och kunde inte gå förrän allt var klart, halv ett. Himla drygt, men också roligt att se alla studenter. Vi skulle servera fördrink, vilket ledde till kaos. Studenterna skulle ge oss sin "studentbiljett" för att få en drink. Och självklart ville alla (670 studenter) ha sina drinkar samtidigt och vissa blev tillomed utan bara fatt vi gav ut lite för många "gratis" (utan biljett). Som tur var verkade det inte som att de brydde sig så mycket.
När jag kom hem somnade jag direkt när jag lagt mig i sängen. Imorse hade jag, som tur var, sovmorgon och kunde därför sova lite extra. Slapp dag i skolan och nu ska jag åka till stugan. Ses imorron!

Här får ni en fin bild av mig och Katia :)



Puss hej!♥



bloglovin













2009-05-29 @ 15:57:11 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ !HOLA!

Japp, där fick ni alla mina spanskakunskaper på en och samma gång! Idag har vi varit på jamtli med hela klassen. För er som inte vet vad Jamtli är så är det ett slags museum/äventyrsvärld? Haha jag vet knappt vad man ska kalla det men man kan liksom gå dit och gå runt i gårdar och de som jobbar där berättar om hur det var förr. Låter säkert riktgt boring men det var faktiskt riktigt mysigt. Vi gick omkring på någon rundtur utomhus och fick sedan ggå in på museumet för att titta på allt läskigt/mysigt och för att åka ruschellbana såklart! (Jag och Julia hamnade då i en diskussion om hur vida man säger ruchellkana eller ruschillkana. Jag tyckte rucschellkana. Ruschillkana låter ju fan som om man chillar i banan, och det gör man ju inte? Kollade senare upp det här och det heter visst rutschkana? Jaja, sånt är livet. Man lär sig något nytt varje dag.) Inne på Jamtli bjöd skolan alla på glass och vi tog, ofcourse, de dyraste glassarna som fanns.

Efter "äventyret" på jamtli så for jag vidare till farfar för att hjälpa till att städa och äta jordgubbar. När jag senare kom hem så höll Lina på att fixa sig inför mösspåtagningsbalen. Jäkla långt ord det där! (Det är inte ens ett ord men men) Hursomhelst så snodde jag hennes studentmössa och skuttade omkring med den hemma. Så avundsjuk på henne, fast ändå inte. Vad ska man göra sen när skolan är förbi liksom? Det är ju bara två år kvar så man börjar ju få lite panik!

Jag och Katia ska förresten jobba på mösspåtagningsbalen ikväll. Det ska bli kul, kul hoppas jag! Måste kolla vad jag ska ha på mig också. Man skulle tydligen ha helsvart. Vi kommer se ut som emos, iallafall Katia med sitt svarta hår ;)

Också ett litet rim by Frida:
Här kommer bilder från idag, och det gillar ju faktiskt jag!




Katkouti is happy, very happy!


The whole klassen!


Jennifer glad, Julia sur!
Trevligt, trevligt :)


Mumsillemumsmums!



Aah!


För Frida ska ta studenten, för Frida ska ta studenten för Frida ska ta-a studeee-eenteeeen o-om bara två-åå år!

♥Herrå!♥


bloglovin

















2009-05-28 @ 14:32:26 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (6) Trackbacks ()


♥ Liten, mindre, minst

Tänkte ta och bjussa på lite små bilder på när jag och andra var mycket supersmå och litna. Litna? Vad fan var det för ord? Haha jaaja här kommer de iallafall :)


Syster och jag



Jag som checkar läget och Lina som bara äter och äter ;)



Hittade denna bild på mig och mordiska Sandra. Mycket fin om ni frågar mig ;)



Här var det många gullpluttar. Tycker Siu-sin är så himla söt på denna bild :')




Tjockfrida och syster Lina. Två superglada barn som är på gång att hänga sina kaniner, mycket mysigt ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Har inte hunnit säga detta, men jag och Katia ska jobba på mösspåtagningsbalen imorgon. Blev bestämt idag och nu så blir det så. Vi ska då få fixa med fördrinkar och hjälpa till med diskningen. Sedan blir det god mat och så får vi en gratis biobiljett för jobbet. Ska bli kul :)

Nu ska jag gå till sängs



och drömma mig bort.
♥ puss på er!


bloglovin











2009-05-27 @ 22:20:02 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Snabbillisnabb

Har ont överallt, träningsvärk kanske det kallas? Mitt älskade paraply gick sönder idag. Inte riktigt så kul som alla andra tyckte. Julia och Katias paraplyer hade också gått sönder. Kanske är det spöket Laban som svischar omkring och pajjar allas paraplyer. Eller så är det bara denna förbaskade vind! Snart ska jag gå ner till vägen för att bli upphämtad av Alexandra. Vi ska dra på ett Body pumppass idag. Kommer på sjyykt jobbigt. Här får ni lite bilder sen igår när vi traskade in till stan i blötvädret.

 


Alexandramed mitt älskade paraply! R.I.P ♥


Suddigt men måste ju ha lite bevis på att jag faktiskt tog mig upp på den där utan att halka ner.


En mycket koncentrerad Alexandra...


Men som tillslut lyckades ta sig upp ;)



Snurrilurr!!


Sista bilden på mig och mitt, då hela paraply.


Nu plingar det på mobilen hörs senare ♥


bloglovin













2009-05-27 @ 18:22:55 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ Kvällsgöra

Kom nyssens ut ifrån duschen. Jag och Alexandra var extra duktiga och gick på två pass idag. Både body balance och bål (många B:en det blev i den där meningen). Riktigt jobbigt och riktigt skönt. Nu ska jag plugga bokföringsskit och träna lite inför provet vi har imorgon. Sedan blir det läggdags för min del.

♥ Hoppas alla har haft en bra Tisdag idag :) ♥



bloglovin















2009-05-26 @ 22:03:08 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Dagens låt & göra/gjort

Så drygt med plugg! Försöker peppa mig själv genom att tänka på att det snart är över. Taskigt av mina lärare att ge oss prov sista veckorna. Allt på samma gång dessutom.

Sa nyss hejdå till min kära syster som ska iväg på studentbalen. Så avis på henne. Jennifer hade fixat hennes hår, med blommor och allt! Mycket fint, mycket fint!

Nu ska jag packa ihop lite grejor sedan kommer Alexandra hit. Vi ska då dra in till stan och titta på folket med fina kläder som går in till balen. Efter det ska vi vara extra duktiga och gymma :)

Sitter vid pappas dator (skvallra inte, då blir han arg) så har därför inga bilder, men en låt kan man ju alltid bjuda på!





Bilder från baltittandet kanske kommer senare!♥

bloglovin


















2009-05-26 @ 16:45:21 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥Mumsfillibabba

Håret slingat, kladkakemuffins bakade, bilder fixade och Frida är nu på väg till sängs.





Sov gott !
' Smack! '



bloglovin












2009-05-25 @ 23:25:25 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Dag idag

Hejhej!
Idag har jag varit i skolan hela dagen lång. Fick tillbaka sista handelsprovet. Vem fick VG? Jo, Frida! Wohooo yeahyeah!
Nu sitter jag, igen, med en plastmössa på huvudet och slingar håret. Hoppas det blir mindre randigt denna gång. Tror jag ska gå och baka nu. Vad sägs om kladdkakemuffins!? Efter bakandet blir det nog lite tvtittande.

Någon som vet om det är något bra på tv ikväll?


 
Schnyggmongisarna :)



bloglovin













2009-05-25 @ 20:09:55 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ Mysig

Hej och hå!
Kom nyss hem från en cykeltur med Wirre. Vi cyklade, eller jag cyklade och wirre sprang, in till stan. Han har inte riktigt lärt sig det där med att cykla ännu men  det kommer väl. Inne i stan mötte vi Alexandra. Vi stack till Mcdonalds För att mumsa glass. Denna gång blev Alexandras tur att testa Mcflurry marängswiss medan jag fick nöja mig med vanlig glass med chokladtopping.

Juste måste ju ta och berätta hur det blev med håret. Blev väl inte supernöjd. Måste slinga ett par gånger till för att få håret att bli så pass "blont" att jag kan färga det utan att det blir oranget ;) Här får ni fyra mysiga bilder från ikväll.









Hoppas alla haft en trevlig helg!
♥Puss på er!♥


bloglovin


















2009-05-24 @ 23:48:49 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Elefantfrisyr?

Sitter nu här med en snygg "plastmössa". Håller på att slinga håret. Jag känner att jag börjar ångra mig lite granna nu. Försöker därför att intala mig att om jag ser ut som en tiger sen när jag är klar så är det ju bara att färga om det imorgon. Kanske snart ska ut med Alexandra. Tänkte gå och äta glass, igen, och gå och sätta oss i badhusparken och kanske titta på lite folk.

Sökte lite på google och hittade dessa bilder. Tycker att de är liite läskiga. Någon som skulle tänka sig att ha en sådan på en fest eller till och med till vardag?




Nu ska jag skölja ur denna smeten ur håret så önska mig lycka till! ;)


bloglovin















2009-05-24 @ 20:54:35 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Marianna & Alexandra

Jahopp, då var man hemma igen. De här lediga dagarna försvann snabbt. Men mycket har jag hunnit med!

Igår blev det mysmiddag hemma hos Alexandra. Vi åt tacos och pratade gamla minnen. Hade så mycket att prata om, så mycket minnen att dra upp om och om igen. Spelar ingen roll hur många gånger vi drar upp samma minnen, de får mig att skratta lika mycket varje gång.

När vi ätit tänkte drog vi oss ner mot Österäng. (Som alltid, säger vi att det bara ska bli en lugn kväll inomhus, men på något konstigt vis, så slutar det alltid med att vi tycker att gå ut, ja, det kändes som en riktigt bra idé.) Hade hört att det skulle vara något där nere. Påvägen ner träffade vi Sofia och Julia som åkte runt och cruisade omkring med en pinkig cykel. (Haha! Nu lät det som att den var täckt med kiss men så var det ju inte. Cykeln var rosa!) När vi efter cirka en och en halv timme kommit ner till Österäng såg vi en massa gamla klassiska bilar. Det var cruising fick vi veta senare. Där nere försökte Sofia lära mig Linedance (Tror det hette så iallafall) och Alexandra försökte lära mig att bugga. Japp, det gick superbra! Jag är fan som gjord för att dansa! När vi vart där nere och tittat runt litte på bilarna och alltihop så sa vi hejdå till Sofia och Julia och så började vi dra oss uppåt och hemmåt. När vi kom hem så satt vi uppe ett tag till och pratade och hade mysigt.

Nu på morgonen hjälpte jag och Marianna (mest Marianna) tillatt städa ihop och sedan började vi att dra oss hemmåt. Bussfan i Östersund är ju så jävla sega att vi blev tvunga att hem. Men eftersom att det var så fint väder så det gjorde inte så mycket. På vägen hem slank vi in på Mcdonalds och köpte den nya Mcflurry marängswiss (Ni lär väl tro att jag är beroende av glass, och ja, jag tror faktiskt att jag börjar bli det).




Marianna, fem år äter tacos med sin bästa kompis, Alexandra som alltid måste blunda för att inte bli skelögd ;)





Marianna och jag!


Alexandra klamrar sig fast som om det gällde livet. Jag tittar på och ser himla smart ut!


Gravid, tjock eller bara Frida som håller upp klänningen? Hmm..


På den här bilden fick både Julia och Sofia vara med :)



Sista bilden från igår.
Tack för en perfekt kväll tjejsorna!


Nu sitter jag här hemma och funderar på om jag kanske ska städa ihop lite innan mina päron kommer hem. De blir så glada då! Sen måste jag väl plugga lite. Det är en av de saker som jag under hela lovet har knuffat framåt och tänkt att, det, det kan jag ju göra en annan dag. Shit, jag vet ju att jag inte gör det "en annan dag". Skärpning Frida!


Förresten! Jag har fixat om det lilla jag kan i designväg. Vad tycks? ;)


bloglovin















2009-05-24 @ 13:19:59 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (7) Trackbacks ()


♥ Ben & Jerrys, Grillning

Nu är det bara 19 dagar kvar till sommarlovet! Jag började väl nyss på Gymnasiet? Vart tog all snö vägen? Ja, jag vet inte vad som hände, men fort gick det iallafall.

Gårkvällen blev väl rätt lyckad förutom grillningen som blev lite kaosad. Ingen av oss visste hur man skulle tända en grill (en engångsgrill till och med). Ojojoj, patetiskt nu när jag tänker på det. Det stack upp tusen tändstickor ur grillen. Korvarna blev så brända att man inte kunde se någon skillnad på vad som var korv och vad som var grillkol. Min majskolv blev inte heller så fin. För det första blev den dränkt i tändvätska och för det andra så blev den halvt varm och halvt fryst. Mums!

Efter grillningen blev det Ben & Jerrys. Jag testade den nya glassmaken Mango Berry Swirl. Den var slurpmumsgod men inte riktigt lika mycket som den andra sorbetglassen som Ben & Jerrys har. Haha ne, nu ska jag sluta recensera glassmaker. Hursomhelst blev det film på kvällen. Skräckfilm, förvånad? Vi såg The fog. Okej, den var läskig, men handlingen? Whut? Jaja, det är ju inte deras fel att de inte kunde hitta några som är lika bra som mig och Marianna på att göra film.

Marianna sov hos mig. Hon vågade inte gå hem och sova själv så jag fick offra en plats i soffan åt henne. På morgonen åt vi en massa frukost. Det blev min tur att fixa och hennes tur att titta på. Hon är ju bara för lat. Efter frukosten bakade vi superkladdiga superchokladiga supermuffins och tittade vi på Torkel i knipa. Någon annan som sett den underbart galna och sjukt konstiga filmen?


Undrar om Siu-sin tror att kameran är nere vid mina fötter? Marianna, alltid lika glad när hon är med oss!



That´s how you do it! ;)



Hej allehopa! Bra Sandra! Nu syns det vad det står på burken ;)



(Någon fler än jag som bara älskar deras glassar?)



Jag och Marianna pratade om hur mycket vi kommer att ha förändrats under tiden hon är i USA.
Marianna, kanske såhär jag och du kommer se ut när du kommer hem? ;)




Marianna, den nye Gordon Ramsey!


Ikväll blire middagsmys med Marianna och Alexandra Hemma hos Alexandra.
♥Ha det bra!♥




bloglovin

















2009-05-23 @ 14:41:08 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Snällfrida

Kom nyss hem från stan och mormor. Haha ni lär väl tro att jag bara umgås med gamla tanter och gamla gubbar (förlåt mormor & farfar men ni är faktiskt lite gamla). Men så är inte fallet. Idag så var det bara så att min mormor utnyttjade mina "kunskaper" inom elektronik. De hon menar med kunskaper är att jag vet hur man använder en fjärrkontroll. Hon ringde imorse och frågade om jag kunde komma dit och hjälpa henne för att hon hade råkat "ta bort" alla kanaler (hon hade råkat stängt av hennes bower). Snäll som man är så cyklade jag hela vägen in till stan bara för att göa det möjligt för henne att se på talang ikväll. Ibland undrar jag vart alla dessa snälla gener i mig kommer ifrån. De måste ligga långt bak i släkten. När jag hjälpt henne (att sätta igång hennes boxer) åkte jag en snabbis till H&M för att köpa ett par jeansleggings. När jag kom dit så hittade jag självklart ännu ett plagg som jag bara var tvungen att testa. Slutade med att jag köpte både leggingsarna och denna blommiga klänningen.
Usel kvalité, I know, men om ni backar så blir det mycket, mycket bättre..




Eller så blir det inte det...


Nu ska jag fixa iordning ute på verandan.. Eller heter det altan? Haha jaja det kanske någon kan berätta. Jag, Sofie, Siu-sin, Sandra och Marianna ska grilligrilla. Mums vad det ska bli gott och mysigt. Hoppas bara att det inte börjar regna!


Vad ska resten av folket göra ikväll? :)

bloglovin











2009-05-22 @ 16:51:22 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ Äggologisk

Hejhallå!
Sitter nu här i Mariannas kök och latar mig medan hon fixar frukost med äggologiska ägg. (Ojoj, där var jag väl påhittig?) Så härligt att sova över hos andra när man slipper att göra en massa själv!

Igår blev det skräckfilm för hela slanten. Kollade på Godsend och Number 23. Så sjykt läskigt. Både jag och Marianna hoppade upp i taket minst 10 gånger. När det var dags att sova somnade jag snabbt. Efter någon timme så vaknar jag med ett ryck av att jag hör hur garderobsdörren öppnar sig. Jag tittar dit och ser att den nu är helt öppen. Fan va rädd jag blev! Jag får panik och väcker Marianna. Marianna, som fortfarande är halvt sovande, mumlar till mig att det "bara" är katten. Sen när kan katter öppna garderobsdörrar mitt inatten? Och om det nu alltid har varit så, hur fan skulle jag kunna veta det?! Blev såå rädd att jag inte ens vet hur himla rädd jag blev. har man blivit riktigt rädd!

Tänkte nu bjuda på ett roligt youtube-klipp som jag och Marianna garvar åt helatiden. Måste ses!

 



bloglovin













2009-05-22 @ 10:15:11 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ Normal

Är nu hemma hos Marianna. Har inte "hunnit" börja fixa med filmen ännu. Har tagit en massa kort istället. Kände att det var lite viktigare. Mariannas fel alltihop!












bloglovin
















2009-05-21 @ 16:14:06 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (5) Trackbacks ()


♥ Mobbad?

Iihi! Det här är kul! Eller det var kul..
Jag kom hem till farfar tillslut och hade fått saft och bulle som vanligt, jag var klar med städning och allt. Tittade då på klockan. Hade varit så duktig att jag kollat när bussen skulle gå. Den skulle gå hel. När jag kollar på klockan är den tjugo minuter i. Jag börjar ändå gå mot busshållsplatsen. På vägen tar jag av en händelse upp mobilen och tittar på klockan.Klockan var fem minuter i, och inte tjugo minuter i som farfarsklocka "sagt". Jag börjar att springa och springa. Efter ett tag springer jag förbi en liten unge (kanske 5 år eller något) som sitter själv i en sandlåda. Den lilla ungen tittar först på mig, som om jag vore dum, och börjar sedan springa han med. Han springer nästan bredvid mig och härmar mitt flåsande (ni kan ju försöka hitta någon med sämre kondition än mig) och mitt sätt att springa. Efter ett tag stannar han och går tillbaka till sin sandlåda? Vad var det? Mobbing! Haha måste sett himla roligt ut iallafall.


Nu ska jag till producenten Marianna Finke och fixa med filmen som vi fortfarande inte vet namnet på än.

♥Ha det grömt!♥

bloglovin











2009-05-21 @ 14:40:04 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ Var sjuttonde timme

Aarrr.. Tänkte åka buss till min farfar och städa och tjäna lite pengar. Går ut till busshållsplatsen och sätter mig. Väntar i kanske en kvart och kommer sedan på att det är helgdag idag. Damn! Nästa buss går alltså inte förrän om en och en halv timme. Kul! Och jag som gick upp extra "tidigt" för att få det där överstökat, men ne-erå, bussfan ville bara gå var var stjuttonde timme idag så Frida fick inte få det överstökat!

Snart ringer väl Marianna. Vi skulle fixa med filmen idag men det får väl bli senare då.
En sak som är bra är att det är fint väder idag, somrigt och soligt väder! Imorgon ska jag, Alexandra och Marianna grilla och ha det mysigt hemma hos Alexandra.  Eller ja om det blir fint väder, men det tar vi förgivet.
Nu ska jag fixa lite och sedan försöka ta mig till farfar ännu en gång. Önska mig lycka till!

Pysshej♥






bloglovin












2009-05-21 @ 10:51:29 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (4) Trackbacks ()


♥ Äntligen Fredag!

Äntligen Fredag! Eller nej, det är ju Onsdag? Fast denna vecka är ju Onsdag samma sak som Fredag eftersom att det blir.. helg! Såå skönt. Jag ska bara göra ingenting hela helgen. Förutom att jag ska vara med lite människor och så ska jag gymma. Det sista kändes lite jobbigt, men det får man väl ta. Idag hade jag det där bautastora provet, som senare visade sig inte var så stort. Tror det gick sådär. Får väl hoppas på ett G iallafall.

Resten av familjen åkte nyss till Loke, så nu är det alldeles knäpptyst här hemma. Skönt! Nu är det jag som bestämmer! Hah! Ska snart till att laga lite mat. Får se vad det blir. Jag är alltid så lat när det bara är mig jag ska laga till. Blir väl typ makaroner och ketchup ;)

Tänkte försöka få tag på Marianna och kolla om det blir någon mysmiddag med henne och Alexadnra i helgen men hon svarar ju, som vanligt, aldrig på sin mobil. Ringer hem till henne tusen gånger per dag känns det som. Självklart är det alltid hennes mamma som svarar. Skulle inte förvåna mig om jag pratar mer med henne än med Marianna. Ska jag våga ringa hem till henne eller kommer hennes mamma att svara igen och tro att jag är en stalker? Äsch, jag chansar. Vad är det värsta som kan hända? Kanske att hennes mamma ger mig the evil eye och sedan hoppar ut genom luren och slår mig. Men det må vara hänt isånnafall. Man måste våga ta lite risker här i livet ;)

Här får ni en värstasuperduperbraiglåt


♥Plupppåer!♥




bloglovin













2009-05-20 @ 18:00:59 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ Vattenkrig

Idag hade vi nationella i matte. Sista nationella provet för det här året! Härligt!
Kom nyss hem från skolan och sitter nu här och tittar på högen av skolböcker som måste läsas innan imorgon. På skolan har det varit vattenkrig hela dagen. Alla treor springer runt som idioter och försöker att träffa alla andra med vattenpistoler. Kul? Nej! De är ju lite väl tidiga. Två veckor för tidiga! Ska de hålla på ända fram tills de tar studenten eller vad? Isånnafall kommer de ju tröttna. Borde vara roligare att satsa allt sista veckan eller något. Det ska fan jag göra! Hah!

Nä, åter till skolböcker. Måste verkligen plugga nu. Har ett stort prov imorgon vilket blir det sista i Handel innan sommarlovet, som, by the way, bara ligger 23 dagar bort.
Yeeahaa!





bloglovin


2009-05-19 @ 15:34:46 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ Änglar & demoner

Plugga skulle jag ha gjort men har inte "hunnit". Har suttit och lekt med bilder på PS och bara drygat mig. Väntar nu på att syster ska bli klar så att vi kan åka iväg. Vi ska på bio, Änglar och demoner. Blev bjudna av Handelsbanken eller något. Himla schysst!

Ja, nu är Lina klar så nu ska vi dra oss in mot stan.

♥Pöss!





bloglovin











2009-05-18 @ 17:05:39 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥ Ny design!

Ja, nu har jag fixat en sån där "header" och gjort designen mer somrig med en hyper  Frida i hörnet eftersom att det snart är sommar! (I)
Shit, jag är riktigt stolt. Jag börjar fan fatta det där med stilmall, kodmall, siffrorna och allt tjorv.

Nu ska jag äta frukost och sedan dra till skolan.
♥Herrå!♥



Fin!



bloglovin



2009-05-18 @ 08:34:22 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥ Rider omkring?

Jag var bara tvungen att lägga upp denna låten.
Såå härlig, såå somrig och såå lätt att få på hjärnan!
Mumma!





bloglovin










2009-05-17 @ 19:55:27 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥ Myschpysch

Ja, blåare väder har jag inte sett på superlänge! Ligger nu ute på altanen, äter bulle, läser Twilight och myyser i solen. Såå härligt. Bullarna jag och Marianna bakade igår blev gudomligt goda! Tror vi gjorde bättre än Gordon ramsey skulle göra. Och då gör man det bra.. Tror jag XD Nu ska jag ta och fortsätta läsa Twilight. Är på ettan nu och måste därför skynda mig att läsa ut den så att jag kan börja med tvåan innan den kommer på film.






bloglovin












2009-05-17 @ 17:08:10 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥Sommaren är påväg!

Ja, det var stavarn Marianna Finke. Så vackert inlägg med fina bilder och allt!  Sitter här nu på och funderar om jag orkar att pallra mig ut i värmen. Skulle egentligen fixat med filmen som jag och Marianna håller på att göra men kom på att filmkameran var i stugan. Typiskt!

Det är mycketmycket fint väder idag och solen skiner som bara denn! Har saknat solen så himla mycket och nu ä den äntligen här! Snart är det sommar. Man känner det verkligen! I like it!  Nä nu måste Frida gå ut. Solen skiiner ju!

♥Puss!♥




bloglovin

 

 

 

 

 


2009-05-17 @ 14:52:31 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥BÖLBAKNING

HEJ HUR MeR NI JAG MER BRA JAG HÄTER MARIAnnA JÅG er RIOLIUG VU bAKAR BÖLLAR :D FTRIDa ER FUEL :( VI SnÄRT EtA MAT TOMATSÖS MeD spAGETTi


HAllon SöDA = GÖTT!












/ MARIaannA!
2009-05-16 @ 14:41:34 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥Rädd...

Jag vet att jag inte borde, men kunde ändå inte låta bli. Så typiskt mig.
 Satt inne och "zappade" på youtube och tittade då en massa "spökklipp" eller vad man ska säga.
Fortsätter att titta även fast jag vet att jag bara skrämmer upp mig själv. Smart Frida! -_-
Läste sedan en massa berättelser som andra skrivit in på olika hemsidor
och hittade det läskigaste. Det var en länk till en hemsida där man fick "bo"
(över internet, alltså på låtsas eller vad man säger) på ett hotell för en natt
och där skulle  man gå igen om en massa rum och en massa hemskt. Jag fick iallafall panik och jag hade inte ens ljudet igång, Blir till att titta under sängen innan jag går och lägger mig ikväll ;)
Vågar nu inte ens gå in till köket. Aah!

För att dela med mig av min rädsla tänkte jag nu tipsa om just den där läskiga hotellsidan.
hotel626.com

Shieet läskigt!












2009-05-15 @ 22:01:04 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥Helg!

Ja, nu är det helg! Nu kan man äntligen slappna av. Har haft tusenmiljonersmiljarders prov i veckan och en massa uppgifter att lämna in. Kul! Jaja shit samma nu är det över och det är F-f-freeedaaag! Häärligt sa Frida och kastade mobilen på sängen. Haha whut? Haha japp det blev bra det där! ;)

Nu ska jag iallafall ut med Sussin russin och Syrrans cykel på en liten sväng med glass och tjofadderittan :)
Imorgon ska jag ha heldag med Marianna. Vi ska baka kanelbullar. STORA kanelbullar! Längtar!

Ha det superduper!♥













2009-05-15 @ 18:15:33 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥Fortsättning på fortsättningen

Wihooo! Gssa vem som nyss blidde klar med sin produktrapport! kan inte?
Jo, Frida!! YES, YES, YES!
Eftersom att jag nu har varit så duktig och både gjort klart rapporten och tränat matte så tänker jag vara lite extra duktig och fortsätta på fortsättningen på pragreseberättelsen. Shit vad jag hinner med mycket idag då :)






Upp på morgonen och då blev det frukost på hotellet. Sedan åkte vi in till centrum för en dag på stan med shopping (om man nu kan kalla det shopping) och jordgubbsätning i det fina vädret. Denna dag gick vi även på ett museum. Det var inte ett vanligt museum, utan ett tortyrmuseum där de samlat "tortyrredskap" från hela Europa. Ojoj! Man fick fan ont av att bara titta på grejjerna. Efter det gick vi och åt pizza och mysade och mumsade. Sedan åkte vi tillbaka till hotellet för att göra oss iordning inför kvällen.









På kvällen blev det först samling i ett av alla små hotellrum sedan drog alla in till centrum för att hitta någon rolig bar/club. Först tappade vi bort oss ett tag, men det hör ju till när man är i en ny stad ;) Tillslut hittade vi en bar som hette Skybar. Där köpte vi goda drinkar med enmeterssugrör och hade det riktigt trevligt. Sedan drog vi vidare för att se oss omkring lite på stadens nattliv. När vi tillslut var nöjda åkte vi hem till hotellet igen för att ladda rösten inför morgondagen då vi allihopa skulle sjunga Abba på Carlsbron.







På Fredagsmorgonen vaknade Julia av att en törtl låg och stirrade på henne. Såå mysigt sätt att vakna på :) Vi gick ner och åt frukost och sedan åkte vi in till centrum där vi gick runt och kikade i lite affärer. Jag och Lisa hittade en kul hattaffär där vi stannade till en snabbis innan vi sprang vidare till Carlsbron där vi skulle sjunga. Efter det åkte vi på en båttur där vi fick tid att vara äkta turister. Sedan gick vi och tittade på en stor och fin kyrka där vi knäppte en massa kort och försökte få vakterna att le (och lyckades). När vi var klara på stan åkte vi hem till hotellet igen och senare på kvällen åkte vi tillbaka till centrum. Där hittade vi en trevlig club. Och där inne hittade vi Svenskar! Det var studenter ifrån Skåne som var där på en resa med klassen. Vi hängde ett tag med dem men sedan blev kvällen pannkaka så vi åkte hem. Det var kanske bra eftersom att vi dagen efter skulle sitta på en buss en hel dag.










Fortsättningen på denna fortsättnings fortsättning kommer någon annan dag :)

♥Ha det bra!♥













2009-05-12 @ 23:15:27 Permalink ♥ Pragresan Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥Som vanligt

Varje gång blir jag lika arg och lovar mig själv att nästa gång, då ska jag börja direkt när vi får uppgifen. Igår kväll satt jag uppe till halv två och skrev på den där förbaskade produktrapporten men blev ändå inte riktigt färdig. Idag måste jag bli klar med den plus att jag måste hinna träna inför nationella i matte som vi har imorgon.Shiet! Det är massa saker som jag inte kommer ihåg i matten. Äsch det blir nog bra ska jag se. Det funkar bäst om man peppar sig själv. Haha, det är jag ganska bra på. Nu duktiga Frida, måste du pluggeliplugga så säg hejdå.

♥Hejdå!♥










2009-05-12 @ 12:41:04 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥Ibland går det inte bra

Det var som tusan! Det går fan inte att plugga. Började bra men sen upptäcker jag att jag plötsligt sitter inne på youtube och kollar en massa youtubeklipp. Shit också! Hursomhelst så hittade jag dett klipp som man bara inte kan låta bli att älska. Såå fint! Måste ses!
 


Nu hade jag tänkt "fortsätta" plugga men det sket sig det med. Såg att "se upp för dårarna" är på tv så måste ju titta lite. Haha! Ojojoj vad jag hittar bortförklaringar för att slippa plugga. Det får bli en heldag med plugg imorgon istället ;)

Ha det bra!











2009-05-09 @ 22:37:23 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥Fortsättning...

Ja, det är sant! Jag har nu tänkt fortsätta berätta om pragresan. Sist kom jag bara till Tisdag. Vet inte om jag hinner speciellt mycket idag heller. Ska nämligen till Alexandra snart. Vi ska käka Tacos och titta film hela kvällen lång. Såå mysigt det ska bli! :)
Jaja, hursomhelst här kommer fortsättningen på pragresan..



Tisdagen fortsatte i bussen tills vi på kvällen kom fram till färjan som skulle ta oss över havet. Där sov vi över natten i 4-bäddshyttar. Hände inte mycket på den färjan. Fanns bara vi och en massa lastbilschafförer med prinskorvsfingrar på färjan så vi låste in oss i vår hytt och gick och la oss nästan direkt när vi kommit på.




Onsdagen började tidigt den med. Runt halv sju klev vi av färjan och på bussen. Sedan åkte vi genom Tyskland då Julia lyckades se mint 3 påkörda rådjur, 1 död ekorre, 2 fåglar och tusen flugor som krossades mot rutan. Good job!



När det efter några timmar var dags för frukost stannade vi på en rastplats för att äta frukosten vår körledare Lena hade tagit med sig. Alla var superhungriga och som ni ser på bilden, mycket morgonpigga och glada :D

Efter ännu några timmar var dags för lunch så vi stannade på Rasthaus dresdwertor och käkade. Iallafall de som hade tänkt på att ta med sig Euro. Och gissa! Det hade inte jag och Julia -_- Så med kurrande magar gick vi och satte oss i bussen igen.




Efter en lång tid var vi äntligen i Tjeckien, vilket betydde: MAT! Där hade vi nämligen rätt pengar med oss. Det var himlans duktigt gjort av oss! När vi ätit oss mätta blev det mer buss och lite till buss.

Det gick inte fort men tillslut var vi framme i Prag och stod utanför hotellet vi skulle bo i. Hotellet var riktigt bra. Fanns inte mycket att klaga på där :)

På kvällen stack vi ut för att titta runt lite och se vad som fanns runt om hotellet. Stannade först på någon konstig sportsbar där det gick runt en kvinna/tant och tiggde drinkar. Jag och några andra tyckte inte denna bar var så mysig så vi gick vidare för att hitta någon ännu bättre. Vi gick och gick men såg bara en massa sportbarer med gubbar i så vi fortsatte att gå. Tillslut gick vi förbi en bar som hette Tsunami (konstigt namn, vet) och ett stort fönster där vi såg att det satt en tjej. Då tänkte vi att det här är den första baren som inte är en sportsbar + att det iallafall är en tjej där inne, alltså är det en roligare bar. Så fort vi öppnat dörren och var påväg in så glodde alla på oss. Och det, extremt mycket. Tanken som for genom huvudet: Har dom aldrig sätt tjejer på barer förut eller vad? Vi gick iallafall och satte oss vid ett bord inne i ena hörnet och började beställa. När vi betalt och fått våra drinkar satt vi och prataade om hur mycket mysigare och fräshare denna bar var jämfört med den andra. Då ser jag något i en av alla speglar som täcker alla väggar, någon som kliver upp på bardisken. Jag, och alla andra tittar automatiskt dit för att se vad det är för full idiot som klivit upp på disken men ser då att det här inte är någon full person, utan en strippa! Haha, fan va vi garvade. Det var ju inte precis det som var meningen. Det där med "mysig bar" fick vi snabbt äta upp ;)
Vi som nyss hade fått våra drinkar bestämde att vi snabbt skulle dricka upp dessa innan vi gick därifrån. Det hemska men också väldigt roliga är att precis när vi är klar, så är även strippan "klar". Detta fick det hela att se ut som att vi kom dit för att se henne och sedan gå vidare. Ojojoj, så det kan bli. Nu kommer en till kul grej (bra att jag förbereder er på de roliga grejorna, right?) När vi sedan gick och snackade med de som vart på den första baren (sportsbaren) så fick vi veta att deras dricka varit billigare än våra. Och jag menar inte lite billigare utan ganska mycket billigare. Alltså: Vi hade just betalt mer för våra drinkar bara för att se tjejen strippa.. Utan att vi visste det! Haha!!


Jaja, nu ska jag skynda mig till bussen. fortsättning kommer! Promise!











2009-05-08 @ 20:22:08 Permalink ♥ Pragresan Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥Datanörd

Lina och jag i STHLM

Sitter i datasalen med Katia och kikar facebook och fixar. Vi går fan hit varje lunchrast. Snacka om att vi är klassens datanördarna ;)

 
Igår började jag på Gold´s Gym. Alexandra övertalade mig att börja och så blev det. Det var sjyykt jobbigt men kändes riktigt härligt efteråt. Det fanns tvisar vid varje cykel och springmaskin så det blev Vänner för hela slanten för min och Alexandras del. Vi ska dit på måndag också! Då ska vi gå på en "rundtur" eller vad man ska säga och lära oss alla maskiner och sånt.

Nu kommer Gabriella (vår handelslärare) och ska starta lektionen. Så nu måste jag sluta. Måste fortsätta på min Pregberättelse också. DAMN! Har fan aldrig tid känns det som :/ Jaja, det fixar sig nog.

Vet att inte bilden har något med detta att göra men vad gör man när man inte har andra bilder på skolans dator?
Jo, man tar en på mig och min syster med en plåtgubbe/gumma(?)

♥Ha det bra!♥











2009-05-07 @ 11:36:13 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥Mys hos Alexandra


Har äntligen testat de där jäkla pannkakorna och de blev, of course, en stor besvikelse! De blev runda och tjocka och fina men smakade ju fan som vilka jävla pannkakisar som helst! Det kan ha berott på att jag inte testade med blåbär, men det ska väl inte spela någon roll? -_-

Nää.. Nu måste jag gå vidare med mitt liv och lägga pannkakorna bakom mig. Sitter nu hemma hos Alexandra och keekar popcorn och tittar på Ugly Betty. Åt nyss Johannas och Malins mumsiga köttfärspiroger som de har varit duktiga och lagat helt själva. Himla goda! Oj, har läxa tills imorgon.  Har inte gjort något alls. Sjykt jobbigt. Eva kommer döda mig. Haha NOT! Hon tycker om mig så det blir nog bra ;) Ska ha utvecklingssamtal också. Håller därför på att fylla i något idiotiskt papper som jag ska ta med till mötet. Så jobbigt tjorviga frågor man ska svara på. Saker som: Hur trivs du i skolan? Hur tror du att dina klasskamrater och lärare uppfattar dig som person? Och så bla bla bla! Sååå tråkigt! Jaja, får väl ta och låtsas att jag glömt pappret hemma. Igen!

Nu ska vi fortsätta och mysa :)

♥Härråå!♥














2009-05-05 @ 20:28:40 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥ Mumsidums


Har nu tjatat om dessa pancakes hela dagen och ska nu äntligen till och laga dem :) Mumsigt ska det bli. Kommer inte fortsätta på min "reseberättelse"(?) idag då jag inte har tid. Jag har ju min pannkakisar att göra + att jag ska packa tills jag ska till Palex ikväll. Jag måste plugga också! Shieet!
Jaja.. Åter till mina pannkakor. De är Amerikanska pannkakisar som jag ska göra. Det är därför de är så speciella. Det var Erica som tipsade mig. Enligt henne ska man ha blåbär, banan och sirap på.. Vet inte om det låter så gott med banan men man kan väl testa?
Tjocka pannkakor med banan blåbär och sirap! Äkta american pancakes!

♥MUMS!♥












2009-05-05 @ 15:39:31 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥Prag, från början...

Har nu sovit ut och är pigg och glad. Riktigt jobbigt att vakna imorse men man vänjer väl sig. Det blev skola idag och det Kändes riktigt konstigt att inte bara kunna luta sig mot en fönsterruta när man blev trött och ville sova. Saknar bussen såå mycket. Jaja, hursomhelst så hade ja nu tänkt att dra hela resan för att jag ska slippa att dra det tusen gånger och för att jag ska slippa alla frågor om vad vi gjort i Prag. Så nu kommer alltihop. Från början till slut :)



Resan började klockan 6 på morgonen då bussen åkte från Frösön. Då blidde det sova, sova och sova i några timmar. sedan blidde det sitta vaken, vaken och vaken i en timme till. Därefter blev det frukost. Inte den godaste jag ätit men hungriga var vi så åt gjorde vi ändå.



Sedan fortsatte bussturen tills det blev dags för lunch. Då stannade vi och åt i Mora på.. Rasta? Haha ja där fanns iallafall Burger king, vilket var himlans bra :)

Haha okej.. Alltihop kommer inte alls nu. Jag måste nämligen gå och lägga mig. Fortsättningen på resan kommer därför någon annan dag. Tänbk positivt! Detta gör det hela mycket mer spännande.. Säger vi ;)

Imorgon ska jag sova hos Alexandra. Hon har nu flyttat in i "provlägenheten". Hon ska få låna den av en kompis som ska bort under en månad eller vad det är. Sedan kanske hon ska skaffa egen.
Puss hej!♥










2009-05-04 @ 21:25:51 Permalink ♥ Pragresan Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥Borta bra.. Hemma ändån alltid bäst!



Har nu kommit hem från Pragresan. Har haft det så hiiimla roligt. Skrattat så sjukt mycket! Finväder blev det iallafall. Haha, Julia kan fara åt pipsvängen med "det ska bli regn" ;) Har nu äntligen duschat efter den långa hemresan. Såå härligt! Öppnade min resväska nyss. Alltihop stinker rök! Hur man lyckas? Jo, man åker till Prag där alla röker överallt! Sjukt!
Imorgon blir det skolan. Känns som om jag varit borta i en månad. Det första jag gjorde när jag kom hem var att äta. Ååh vad gott det var! Svensk mat äger! ;) Nu ska jag nog sova. Berättar mer om resan och alltihop imorgon. Mer biler kommer! :)

♥Godnatt Sverige!♥













2009-05-03 @ 23:01:57 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gräv i bloggen
Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
RSS 2.0