.

Fy fan vad förbannad jag blir! Jävla idiotjävlar!
Kom idag till jobbet och fick veta att någon/några brytit upp stängslet till hönsen och kastat stora stenbumlingar på dem. En höna hade de tillochmed tagit med sig. Vet inte om de dödat den eller vad de har gjort. De andra hönsen som fortfarande är kvar blödde och är nu jätteskygga. För två år sedan hade det tydligen också varit någon/några där och förstört burar och sånt. De hade då även dödat alla kaninungar de hade och sedan kört en skruvmejsel rakt igenom kaninmammans mage så att hon satt fast i marken. Jag blir så himla arg! Vem fan gör så?


bloglovin












2009-06-30 @ 18:03:46 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ Så är det vanligen

Fint Alexandra, mycket fint inlägg! ;)
Ja, nu var det morgon igen och jag har precis ätit upp en hel jordgubbslåda  (Tack mamma!) och sitter nu och väntar på att jag ska vakna på riktigt. I vanliga fall sitter jag alltid ner och tittar in i väggen i en kvart innan jag vaknar helt och hållet. Konstigt? Kanske, men det är faktiskt sant. Jag bara sitter och tänker igenom viktiga saker som t.ex. hur världen skulle se ut om alla hade en inbygd radio i hjärnan? Eller hur fungerar en termometer?
Jaja, hursomhelst har jag ännu inte fått min kvart att tänka igenom sånna här viktiga grejjor så det här inlägget kan ju bli lite konstigt. Jag har precis ätit upp en hel jordgubbskartong. Gissa om det var gott!

Igårkväll då jag, Marianna och Alexandra var ute och åt glass, bestämde vi oss för att vi ska åka till kall den tjugoandra Juli. Vi hade då tänkt sova på hembygdsgården. Det sägs att det spökar där. Kul ska det bli, och läskigt, men fortfarande kul! Vi bestämde oss även för att samtidigt åka på Fäviken och campa. Roligt, roligt, roligt!

Hade tänkt att jag skulle visa bilder sedan picnicen i förrgår men Marianna, som lovat att hon skulle skicka dem igår, har ännu inte gjort det så nu struntar jag i det. Hon kan faktiskt vara riktigt dålig på det där med att hålla vad hon lovar. Så Marianna skärpning!

Dagens låt som jag och Marianna nu kan helt utantill även fast det var riktigt länge sedan jag hörde den sist :)




Ha en stråålande dag!




bloglovin















2009-06-30 @ 11:41:49 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Tjock får man vara i finväder faktiskt! fast på frida syns det ju ingen skillnad.



Men tjaaaaaaa!
Nu ska jag Frida och Marianna snart gå ut för att mysilimyspysa i det härliga vädret! Vi ska köpa glass och tjocka oss i solen nånstans, jag vet att ni är avundsjuka så ni behöver ju inte direkt tala om det.

Marianna har blivit senil btw! och det var ju ganska onödigt enligt mig. Men det är ju bara min åsikt och lite Fridas :))))))









bloglovin




// Alexandra



2009-06-29 @ 19:08:59 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ Frida sover ut

Ja, oj vad det var härligt med sovmorgon! Har innan börjat jobbet klockan halv nio så har inte sovit längre än till halv åtta. Så blev det inte idag! För från och med idag så börjar jag halv två, och det fortsätter hela veckan ut! Såå härligt!

Igår fick jag tillslut tag på Marianna och råkade då även att väcka henne. Förvånad? Nej.
Hursomhelst fick jag med henne ut och vi bestämde oss för att ha picnic vid trekantsbryggan. Hade det riktigt mysigt. Det var så pass varmt att jag tillochmed tvingade mig själv att ta ett dopp. Igen! Men den här gången var jag i lite längre efter jag doppat mig helt. Mycket stolt.

Igår blev det även bio. Såg på Transformers med pappsen. Mycket, himla, riktigt bra film så den får en stor tumme upp av mig.

Hade tänkt att jag skulle visa lite bilder ifrån picnicen med det fina vädret men det får väl komma ikväll då. Istället får ni en bild på en av mina tjocka arbetskamrater som jag snart ska åka till.



Älskar att alla marsvin ser så vettskrämda, arga, lessna, tjocka och glada ut på samma gång!


♥Herrå!♥


bloglovin

















2009-06-29 @ 10:26:46 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ Vakna, vakna, vakna

Hej på er!
Idag ska jag försöka få tag på Marianna, vill liksom skynda mig att hitta på något innan imorgon, då det blir ännu en vecka fylld med jobb. Som tur är så är det bara en vecka kvar. Sedan blir det riktigt sommarlov för mig! Det måste ju nästan firas. Ja, firas med tältning! Jag, Marianna och Linn ska nämligen åka till forsaleden för att tälta nästa helg. Hoppas att vädret blir någolunda fint iallefall!

Nä, nu ska Frida sluta skriva och försöka gissa vilken tid Marianna kommer att vakna idag. Jag lyckas alltid att väcka henne när jag ringer på morgonen. Inte så konstigt när hon säger att hon bara sover till runt nio, halv tio. Klart man ringer vid nio, halv tio då, ellerhur?
Jag får väl hoppas att hon har igång sin mobil (vilket är mycket, mycket ovanligt). Jag står ju ut med att väcka Marianna, men som ni kanske förstår så vill jag ju inte väcka hennes mamma på kuppen.

Sitter som vanligt vid pappas dator, och har därför inte så många bilder att välja emellan, så här får ni därför en bild på mig och sytra mi från ABBA konserten, mycket passande.



I'm a posah!


Hoppas ni får en solig dag!


bloglovin










2009-06-28 @ 08:42:06 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ Ett dopp!

Hej på er!
Hoppas alla har haft en bra vecka trots "värmeböljan" (kan inte sluta använde det ordet). Tycker själv att det nästan är för varmt. Eller nej, inte nästan, jag menar det är för varmt. Kan ju knappt andas i denna värme. Helt sjukt. Idag är det liksom trettio grader i skuggan. Hursomhelst så mår jag inte speciellt bra. Igår slutade jag tidigare på jobbet, vilket var tur. Hade nämligen fått någon slags magsjuka. Nu har det gått över och jag mår hyfsat. Har sovit länge idag och suttit inne och tittat på tv. Tänkte gå ut och sola men eftersom att det är så himla varmt här inne så kan jag bara tänka mig hur varmt det är ute. Sitter med fläkten på högsta grad men tycker ändå inte att det hjälper något speciellt.

Här kommer bilderna sen i förrgår, då jag och Marianna tog...


(Förlåt men kunde inte låta bli att göra effekter som är typsika för tv4)


Ibörjan var både jag och Marianna riktigt pepp, och tyckte det hela var en riktigt bra idé


Eller enda tills vi gick ner och kände på vattnet. Det var faktiskt riktigt svårt att le mot kameran och se oberörd ut X)


Vi gick längre och längre ut...


... och tillslut gjorde vi det!
Vi är mycket, mycket duktiga tycker jag :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu till något helt annat: Dagens låtar
Till Minne av Michael Jackson som helt klart var, och fortfarande är, en av de allra bästa artister som någonsin funnits!





Ojojoj, han är eller ja, var så himla bra! :'/


Nu ska fortsätta att titta på Michael Jackson klipp på youtube

Önskar alla en fortsatt trevlig helg!

Pyss på er!




bloglovin













2009-06-27 @ 18:19:16 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Dags för ett dopp!

Nu ska jag ner till Marianna. Vi ska bada och sola.
Bilder kommer sen.

Detta blev ett kort och snabbt inlägg.
Jag vill ju itne slösa på er dyrbara tid ;)

Pussåhej



bloglovin

















2009-06-25 @ 19:04:27 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Äntligen åkte de upp...

...på Linns blogg. Ibland kan hon ju vara allt för dryg. Fick nästan lust att åka hem till henne och hoppa in genom ett fönster och ta beslag på hennes kamera. Då skulle jag ju ha kunnat visa bilderna för länge sen! Hursomhelst, här är de! :)




















Lina badade..


..och jag var snäll och hämtade hennes skor :)


Too much to handle?


Habadababaddabbba....


..abaddabbba...




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Idag har det varit en mycket slapp dag på jobbet. "Chefen" åkte iväg och var borta i över två timmar så det blev sola, sola för mig och Lina. Jag hade inte fått någon färg alls när jag kom hem och blev mycket besviken. Jag gick därför ut på verandan och la mig. Efter en timme kom systra mi hem och jag gick då in för att göra henne sällskap i köket. Gick då även förbi spegeln och fick syn på mig själv (Nähä, dig själv?). Jag ser nu ut som en röd tomat, och det, inte bara i ansiktet utan över hela kroppen. Eller nej, ja just det, inte över hela kroppen. Jag är ju fortfarande vit där jag haft mina shorts. Ser ut som att jag nu alltid går runt med shorts. Härligt!

Nu till det konstiga. Jag hade inte på mig shortsen när jag solade på verandan utan hade endast dem på mig under dagen på jobbet. Som sagt hade jag inte fått någon färg alls när jag kom hem. Frågan är nu, hur fasiken har jag fått shortsbränna utan att ha haft på mig shorts?

Jaja, gjort är gjort (men inte snyggt). Nu ska jag dra in på gymmet och vara extra duktig.

Ha det!



bloglovin














2009-06-24 @ 17:52:34 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ För att få se dig bada naken! Shalala!

Fy fabian för mitt sommarjobb! Det går så jätte drygt. En och en halv vecka kvar och tiden går riktigt långsamt. Idag fick jag också reda på att de räknat ut fel antal timmar jag ska jobba. Jag får bara betalt för totalt 75 timmar men de har gett mig 78. Lina hade de till och med gett 82. Fan vad irriterad jag blir!

Nej Frida! Nu ska vi inte vara ledsna och sura och irriterade. Ne j, nu ska vi vara glada och tänka positivt! Denna dag har ju faktiskt vart ganska bra. Var inte en så jobbig dag på 4H. Lina tycker att det är kul att plocka äckelbajs efter hästarna, vilket betydde att jag slapp. Härligt!

Efter jobbet, när jag kommit hem, satt Lina och Erika och tittade på Torkel i knipa. Kunde inte låta bli att se den igen. Tror det blir den elfte gången jag ser den. Ska nu laga middag till min familj och sedan fösöka dra med mamma ut på en runda med bilen. Jag måste övningsköra oftare, sist kändes det som att jag verkligen fick till det  och jag vill ju inte glömma bort hur man gör.

Hade tänkt lägga ut några fina bilder sedan i Söndags när jag, Marianna, Linn, Annie, Sofia, m.m. spelade brännboll och tog en massa bilder. Synd bara att Linn, som har alla bilder, inte lagt ut några på sin blogg ännu. Jag hade nämligen tänkt att jag skulle tjuva dem därifrån, men säg inget. Får väl tjata på henne lite så att det händer någon gång.

 
Shalalala shallalalala lalalaa

Hej&hå


bloglovin















2009-06-23 @ 16:53:29 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ Jamaican Me Crazy

Idag ska jag och Marianna ut på en promenad. Vi ska försöka bli av med all glass och godsaker vi fick i oss igår. Vi åt återigen en massa Ben & Jerrys och drack ännu mer hallonsoda. Visste ni att saftmärket BOB har skaffat smaker till kolsyremaskin? Om inte så bara måste jag tipsa er om deras hallonsodasmak. Yummie! Supergod! Vi tittade även på Pluto Nash igår. Den var ifrån 2002 vilket inte känns som så länge sedan, men när man tänker efter så är det ju faktiskt över sju år sedan. Shieet!
Filmen var inte så bra, men det var roligt att se hur de, år 2002, trodde att framitden skulle se ut. De hade inte lyckats att få något i filmen att se "framtidsaktigt ut" precis. Det var ungefär som att de trodde att det räckte med att klistra på ett par pappskivor som vingar på en gammal volvo och BAM! så hade de en bil från 2089.  Mysigt! :)




Står vid frysdisken på Konsum och har precis valt glassen jag ska ha: Jamaican me crazy.

Marianna: Jahaa nu fattar jag! Jamaican me crazy! (skrattar)


Jag: Jaa, har du inte fattat det? Jamaica liksom, GOSH! (Tittar på Marianna som om hon vore dum i hela huvudet)

Marianna: Jamen, you making me crazy!


Jag:
........ Jamen jaahaaaa! (snilleblixt)


Ibland kan det ta sin lilla tid.


Marianna i full fart! Mot konsum och viiidareee!


Ya maken mä crazy!



Nu ska jag sitta och titta ut genom fönstret iväntan på att Marianna ska komma.
(Som en tant iväntan på ingenting)

Herrå!







bloglovin













2009-06-21 @ 12:33:25 Permalink ♥ Dagens citat Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Vilken häärlig dag! Shalalala shalala lalala!

Sitter här och väntar på att Marianna ska komma. Vi ska titta på film idag. Vädret super. Det har både regnat och haglat så man vill inte precis gå ut.

Gårdagskvällen blev riktigt lyckad förutom att allt vi grillade blev kolsvart. Man lär sig väl någon gång hoppas jag. Vi plockade en massa blommor och gjorde fina midsommarkransar att ha på huvudet. De blev riktigt fina om du frågar mig. Vi kom senare fram till att Mariannas krans var fransk, Linns var rysk och min svensk. Vet ej varför jag blev mobbad och fick vara svensk, men men.

Senare la vi ihop en Marängtårta och tittade på film. The hills have eyes. Marianna kunde sova när hon kommit hem. TÖNT!


















bloglovin
















2009-06-20 @ 13:19:27 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ Midsummer

Hej hopp!
Det är inte så fint väder idag men jag, Linn och Marianna ska ändå ha midsommarmys och grilla och äta midsommartårta ikväll. Härligt! 

Igår såg jag och Marianna på film som sagt. Egentligen skulle vi ha gått på bio men den hade tydligen sommarstängt igår. Jag undrar varför. Okej om det var idag, men igår? Himlans konstigt det där. Vi bestämde oss därför för att kolla på film hemma. Vi såg Elf med Will Ferrell. Den var så himlans rolig att vi bara inte kunde hålla oss för skratt! Älskar scenen när han hittar använda tuggummin på stolpen och när han får veta att tomten skall komma. Såå kul!





Marianna superglad + hennes små husdjur



Nu ska jag fixa iordning lite och sedan ska jag ner på konsum och möta Marianna och Linn.

Hoppas alla får en bra Midsommar!





bloglovin















 

2009-06-19 @ 14:02:20 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥ Dålig men bra

Denna dag har varit riktigt himla jobbig! Först sommarjobbet till halv tre, okej det är ju inte superjobbigt men det är ju ett jobb så ni kanske fattar. Efter åkte jag för att städa hos farfar. Det tar så lång tid att åka dit och hem så när jag väl var klar var klockan sex.

Trodde att jag skulle vara med i tidningen idag men hade fel, som tur var. Tycker inte riktgit om att vara med i tidningar. De överdriver så jäkla mycket. Om jag säger att jag kan tänka mig att jobba med barn, så skulle de antagligen skriva: Frida älskar att jobba med barn. Hon har inget annat liv, barnen betyder allt! Man kan säga att jag har tidningsfobi. Ja, det är det jag har, tidningsfobi. Har aldrig hört talas om det, men jag bara vet att jag har det.

Igår var jag på stan också! Jag gick med min käre mor och vi hann som vanligt inte gå till alla butiker vi bestämt (konstigt med tanke på hur liten staden vi lever i är). Jag hittade två klänningar. Eller ja, de blev två klänningar senare. Innan var det bara en klänning. Den andra var nämligen bara en lång kjol, men eftersom att jag inte gillar långa kjolar så bestämde jag mig för att köpa den ändå och dra ihop med ett skärp istället. Själv blev jag mycket nöjd :)

Nu har Marianna kommit. Vi har varit nere på Kåtsum och köpt Ben & Jerrys. Phish food & Cookie dough! Nu blir det till att mumsa glass och titta på movviis.








bloglovin















 

2009-06-18 @ 20:32:28 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥ Boklus

Första riktiga dagen på sommarjobbet är nu avklarad. Det blev mycket att fixa men nu är det värsta över. Vi lagade lite burar och satte upp något nät och sedan var det lunch. Efter det fick vi fixa lite med de små hästarna sedan var det slut för dagen.

Ska snart iväg på gymmet och köra Bål och Bodybalance. Känns lite jobbigt nu eftersom att jag är så lat emn efteråt så mår man ju super så det är ju värt det.
Förresten! Jag har äntligen läst ut "Om jag kunde drömma" och började igårkväll på nästa bok, "När jag hör din röst" och kunde inte sluta läsa. I vanliga fall brukar jag bara orka läsa 10-20 sidor innan jag inte orkar läsa mer, men inte den här gången. Jag läste över hundra sidor! Fattar inte vad som hände! Längtar nu tills ikväll då jag kan fortsätta läsa :)

By the way, här är trailern till New moon!



Någon mer än jag som bara längtar tills filmen kommer på bio!?




bloglovin















 

2009-06-16 @ 18:16:47 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ A non-working day

Ja, då var första "jobbdagen" över. Ja, eller det blev ingen jobbdag. När vi kom dit imorse klockan halv nio var det ingen där. Det skulle egentligen ha kommit en tjej och låst upp åt oss men hon dök aldrig upp. Efter en timme då vi under tiden siuttit inne hos Micagruppen fick vi tag i vår "chef". Som tur var sa han att vi kunde gå hem. Så nu sitter jag här hemma och får 50kr i timmen utan att behöva jobba. Sweet!

Igår kom jag och Alexandra hem från Åre vid niotiden. Då var jag otroligt trött även fast vi igår sov till ett. Här kommer lite bilder från helgen och en av alla låter vi sjöng. Jag tycker den är så härlig så var bara tvungen att dela med mig.




Små, söta, glada barn som ser lite ut som uteliggar med tanke på vagnen som är fylld med saker som inte tillhör affären. 


Toilet paper








Det här är så jäkla läskigt. Jag och Marianna åkte hiss, ensamma (Alexandra gillar inte hissar) men titta vad som dök upp på bilden när jag framkallat dem!!!??!!



Alexandra! Nu har jag lagt upp bilderna sedan i Fredags. Scrolla ner vettja!

PÖSS!


bloglovin















2009-06-15 @ 10:47:44 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ Marianna är jättehungrig

Nu är jag iu Åre med Marianna och Alexandra. Igår kom vi hit med tåg tidigt på morgon. Åkte klockan åtta på morgonen från stan och var framme till runt nio. Jag och Alexandra hade sovit kanske 3 timmar den natten så det var ingen höjdare av vara tvungen att gå upp klockan 6 på morgonen då. Igår hade vi det jättemysigt. Vi spelade Yatzy och kinashack, det sista tog så himla lång tid så vi fick till slut avbryta och sägfa att alla vann. Efter det åt vi mat, det blev korv. Det var inte så svårt att välja vad vi skulle laga för middag när vi vet att det ända vi vet hur man lagar är två olika sorts rätter, korv med bröd och köttbullar och makaroner. Härligt! (Ni kan nu gissa vad det blir för middag ikväll) Senare på kvällen blev det singstar. Har aldrig tänkt på det innan men alla vi bör nog söka till idol. Det skulle bli en succé!

Ikväll blir det hemfärd för mig ochg Alexandra. Då överger vi Marianna i huset och tar själva tåget hem till Östersund.

Nu har Marianna fixat frukost och är jättehungrig och står och skriker på mig vid dörröppningen. Hon säger att hon skulle kunna äta en björn. Blä på henne!



Pusshej!



bloglovin












2009-06-14 @ 13:41:26 Permalink ♥ Bildlek Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ Sommarlov!

ja, nu har hela tio månader swiishat förbi och det är äntligen sommarlov!

Skolavslutningen var helt okej. Lyssnade på rektorns tal och hörde på några sjung och spelade några låtar sedan gick jag och alla till klassrummet för att säga hejdå. Där fikade vi och hade frågesport. Våra lärare är så kluriga så de hade tagit med "roliga" frågor. Här kommer ett exempel:

GgggGggg GggGGggGGG gggggggGg?

1. Turistbyrå              X. Gatubelysning        2. Massage


Ja som de flesta redan vet så är svaret "massage", eller ska jag säga massa ge? ;) Jaja, hursomhelst så vann Michelle och Therese denna frågesport och fick då en godispåse. Inte så kul för oss andra kanske, men nästa år, då jävlar ska jag vara förberedd, och då, då ska jag vinna! Som tur var bjöd de alla i klassen så det var väl inte så hemskt att jag inte vann.

Efter vi slutat och sommarlovet precis börjat fick jag springa ner till bussen för att åka till Östberg. Där hälsade jag och Alexandra på lärarna vi haft när vi gick där. Vi gick runt på skolan och började då känna hur mycket vi faktiskt saknar Östberg. Vi hälsade bland annat på Elisabeth och Björg. Snacka om att jag saknar Elisabeth. Bästa läraren jag haft! :')

Efter besöket på skolan åkte vi till golfbanan och åt lunch. Mysigt och gott och mysigt och mycket gott! Ikväll ska jag och Alexandra ut och äta kinamat. Blil väl fyla små lättel med myklet lis.

Nu ska jag fixa iordning i vardagsrummet. Kommer en kille och ska kolla på våran soffa. Var nämligen på C.O.O.L för kanske en vecka sedan. När vi gick därifrån hade vi köpt en soffa och kom då på att vi fortfarande hade den här soffan kvar. Får väl ta och hoppas på att han köper den gamla så att vi får ta hem vår nya, fina, härligt stora soffa.

Här kommer en sommarlovslåt och bilder från Östbergsbesöket, kinamat och kvällen med Alexandra:)











Kines!









Pusshej!




bloglovin
















2009-06-12 @ 14:19:50 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ Gillar knivar

Sitter här och äter jordgubbar doppade i marabouchoklad. Oj, vad gott det är! Synd att det bara räcker till en person, mig! ;)

För en timme sedan kom jag hem från informationsträffen om sommarjobbet.  Jag hade aldrig varit på 4H-gården så jag och mamma visste inte riktigt hur man tog sig dit. Tillslut hittade vi rätt och jag sprang in i det första huset jag såg. När jag kom in "kände" jag på alla dörrarna på nedervåningen (undra varför man säger att man känner på dörrarna? Man går ju inte precis runt och tafsar, tar och känner på dörrar). Alla dörrarna var låsta så jag började undra om jag gått fel. Jag gick upp för trappen för att titta om de kanske var där. När jag kom upp satt Sara och Lina där. Jag går pa samma skola som dem och har gjort det i högstadiet också. Fick senare veta att de ska jobba samma period som mig, båda två! Kuligt!

Sommarjobbet verkar helt okej förutom att jag nu fick veta att vi ska ta hand om barn. Det stod det ingeting om när jag sökte jobbet. Om de är jobbiga blir jag bara arg! Haha! När vi gick på en rundtur för att se vart allt var och så kom vi till köksdörren (som var låst fast nyckeln satt i). Då sa informationsgubben "Ni måste komma ihåg att låsa dörren när ni varit i köket. Ni behöver inte ta med er nyckeln, men lås dörren." Självklart undrade vi varför och fick till svar: "MIKA (utvecklingsstörda personer) har hela undervåningen i huset och det finns en tjej där som gillar knivar lite för mycket. Hon vet inte hur man låser upp dörren så därför behöver ni bara låsa men inte ta med er nyckeln."
En tjej som gillar knivar lite för mycket? Jaha! Ja, men det känns ju jättebra!

Haha! Ja, alla blev nog lite förvånade/rädda när han berättade det där, men resten var ju helt okej. Sommarjobbet verkar vara riktigt lugnt. Härligt! Hoppas det blir bra väder nu bara! :)



Idag har jag även varit hemma hos farfar. Då fick jag femhundrakronor i examenspresent. That made me velly happy! :)



Jag fick äve glass och jordgubbar. Aah! Såå gott! :)


Nu ska jag smälta mer choklad till mina stråbärrys!
hej då



bloglovin










2009-06-11 @ 20:10:34 Permalink ♥ Dagens citat Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ Lita aldrig på en elvisp!

Ledighet i förväg! Ja, det tackar men då inte nej till! Blev klar med allt skolarbete igår så nu är det bara lugna bullar.

Apropå bullar! Igår gjorde jag glass, hemmagjord glass (Vad nu det har med bullar att göra), rabarber&jordgubbsglass. Det gick bra till en början men när jag skulle till att vispa grädden med elvispen så hittade jag inte den andra vispen. Jag började därför att vispa med bara en visp. Efter en stund, då grädden fortfarande inte hade blivit ett dugg tjockare, bestämde jag mig för att testa att luta själva elvispen mot kanten av skålen. Jag gjorde detta för att jag inte har tid (ork) att vänta på en tråkig grädde som tar fem timmar på sig att bli klar. Jag koncentrerade mig en ganska lång stund för att få elvispen att luta så där perfekt mot kanten så att den inte skulle hamna ur balans och tippa. Har hört att elvispar har rätt bra balanssinne, så jag litade på att den skulle klara sig utan min hjälp en liten stund, och gick därför in till vardagsrummet för att fråga mamma vart den andra vispen till elvispen var.

Precis när jag fått veta att jag istället kan ta den andra elvispen (vi har tydligen två elvispar), hörde jag en duns och ett splat inne från köket. Jäkla elvisp! Man kan fasiken inte lita på elvispars balanssinne! Jag sprang in till köket och fick se att jag då fått en massa....



Jaa, hela 6dl! Gissa om jag blev sur! Tvingade ner syster på konsum och sedan blev det att börja om från början, men denna gång med den andra elvispen och utan balansövningar.

När glassen väl var klar så tyckte jag faktiskt att det hela var värt allt tjorv med grädde på golvet och alltihop. Det blev faktiskt riktigt gott, och jag som inte ens gillar rabarber! Mumma!




Ikväll, klockan halv sex ska jag på informationsmöte om sommarjobbet. Jag ska jobba på något som heter 4H-gården. Vet inte riktigt vad jag ska få göra förutom att få "ta hand" om djuren. Alla mobbar mig och säger att jag antagligen kommer att få plocka skit och städa. Får väl hoppas att så inte är fallet.

Puss&hej!






bloglovin













2009-06-11 @ 12:09:28 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ Buhuu!

Nu mår jag inte alls bra! Har feber och mycket jädra ont i halsen. och så måste jag plugga till provet imorgon. Kan inte förstå att jag tänker tvinga mig själv att gå till skolan imorgon. Jag har ett prov att göra och så måste jag bli klar med hemsidan (som självklart inte går att arbeta med hemma).

Förresten! Hittade en igelkott på bakgården idag.
Visst är de mysiga?




♥Pöss på er och önska mig lycka till imorgon!♥


bloglovin


















2009-06-09 @ 21:48:45 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Jag har tråkigt tralalalala, jag har tråkigt tralalalalala LAA!




Sitter nu här på skolan och har det tråkigt. Riktigt tråkigt! Funderar på att gå hem tidigare. Vi gör ju ändån ingenting! Snart är det lov. Shit, vad det går undan! Till helgen ska jag, Marianna och Alexandra dra till Åre. Vi ska vakta Mariannas systers lägenhet eftersom att hon ska resa bort. VEt inte vart hon ska men hon ska iallfall bort. Vi ska bara ta det lugnt och vara extra tjocka som det ser ut nu. Har inga planer alls. Häärligt!


Som sagt så sitter jag på skolan och har därför inga bra bilder. Jag tycker själv att det blir så tråkigt utan bilder så var tvungen att lägga upp en ändå. Här får ni!


Wirre





bloglovin


















2009-06-09 @ 09:30:55 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥ Snabbisdagen

Ja, denna dag gick undan! Först var det sovmorgon till tio i morse. Sedan var det skola resten av dagen och jag hann med riktigt mycket av skolarbetet. Härligt! Efter skolan bar det hemåt och sedan blev det till att åka in till stan igen för att gå på gymmet. Jag och Alexandra tyckte att det skulle vara en bra idé att testa Step. Det var det inte. Jag har aldrig riktigt fått till det där med att göra två saker samtidigt så det blev katastrof. Jag såg nog ut som en sillmacka med kaviar (sillmackor med kaviar är nämligen riktigt dåliga på Step). Efter hälften av passet gav jag upp. Klarade inte av att stå där som en idiot och se sådär lagom efterbliven ut. Jag gick därför till rullbanden och surade. Efter träningen åkte jag hem, for in i duschen, sedan ut och nu sitter jag här och skriver om hur min dag har varit.

Nu ska jag plugga inför Svenskaprovet jag har imorgon. Missade det förra veckan då jag var sjuk så måste därför göra det imorgon istället. Nä, shit också! Nu frågade pappa om jag vill kolla på film och jag kan inte stå emot. Får plugga efter filmen.. Eller inatt.. eller imorgon... Vilket antagligen inte kommer att bli av. Fast Sandra sa att det var mest ett, kryss, två-frågor, vilket är mycket bra. Det är mycket lättare än att skriva ihop egna långa, tjorviga svar. Nä, nu ska jag kolla film.






Here you got a haerligt fireig picture that forestaller Marianna in the skog when we sleepade in a byvack.



Pusspåer!



bloglovin




















2009-06-08 @ 21:29:58 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (0) Trackbacks ()


♥ Att göra i sommar

Ja, nu är jag hemma igen och sitter nu här framför datorn och funderar på vad jag skall göra i sommar. För en stund sedan kunde jag inte komma på någonting jag skulle göra, men nu, nu skulle jag kunna skriva ner tusen saker som måste göras i sommar. För det första ska jag sommarjobba på 4H gården. Vet inte riktigt vad mina arbetsuppgifter är men det är något med djur. Efter det ska jag och Lina hjälpa pappa att måla huset. Sedan ska jag ju ut och tälta med brudsen. Först med Alexandra, Marianna, Madde och Linn. Då ska vi köra Robinsonstyle och klara oss på samma sätt som de gör i robinson. Eller ja, nästan lika som de klarar sig i Robinson. Vet inte riktigt om vi inte tänker ta med oss mat och så men vi ska iallafall försöka att skaffa "egen" mat också. Lite blåbär maybe? ;)
Sedan ska jag ju tälta i Forsaleden också. Det blir med de andra flickorna, Siu-sin, Sandra, Sofie och Marianna. Jag kanske även ska på en liten semester med mi familia ner mot Göteborg men vet inte riktigt om det blir av. Jag ska även försöka att vara så mycket som möjligt med Marianna i sommar eftersom att detta blir den sista sommaren innan hon åker till USA. Sedan är det ju Yran också!

Någon fler som har en "att göra i sommar-lista"?



Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite Twilight innan jag somnar.
Pusspåer!♥





bloglovin















2009-06-07 @ 21:57:21 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ G R A T T I S..

..till systra mi som från och med idag verkligen är arbetslös på riktigt!

Blev inget inlägg alls igår, vilket är ganska ovanligt, men jag hade så mycket att göra och fixa så hittade aldrig någon tid till att skriva. Vi var lediga från skolan igår och gick därför och viftade med vårt plakat och kollade när syster åkte flak. De såg ut att ha så roligt på flaken. Ojojoj, vad jag är avundsjuk på alla som nu är klara med skolan och kan dra ut i arbetslivet!

Hursomhelst så gick dagen fort och senare blev det buffé med släkten hemma hos oss. Marianna kom också. Hon och jag hjälpte till att fixa lite med maten, sedan blev det äta mat och sedan åt vi massa tårta. Mumma! Senare på kvällen drog vi in till stan för att titta på alla studenter som då skulle stå på rådhustrappan. I satn träfffade vi en massa fok och kvällen blev faktiskt rätt lyckad.

M in farbror när vi nämnde att vi skulle in till stan


Farbror: Nämen vi ska också in till stan! Din mamma med. Då blir det FIFF! Vet du vad det står för Frida?

Jag: Nej, vadå?

Farbror: Förälder i full fart! (skrattar så han dör och tycker att han nu vart riktigt påhittig)



Jag och Marianna gick runt och pratade lite med poliserna


Marianna: Tjena Gunvald Larsson!

Polis: Hej!

Marianna: En fråga bara. Vad skulle ni göra om det plötsligt skulle börja regna ner tegelstenar från himlen? 

Polis: Ja, vi skulle väl söka skydd?

Jag: Men vi råå?!?!

Polis: Jaa, vi skulle väl säga att ni också borde ta skydd?

Marianna & jag: Eeh.. jaha? (ger dem några onda blickar och går sedan vidare)


Vi frågade dem denna fråga eftersom att vi trodde de skulle ha en mycket bra plan för hur de skulle kunna rädda så många liv som möjligt men nej, nej, inte Östersunds poliser inte!



Alexandra som var väldigt pepp igår, sprang omkring och hejade på varenda person som hon trodde att hon kände.


Alexandra: Nämen! Hej Oscar! (Tar tag i denne "Oscar" och drar honom mot våran grupp.) Jag bara måste presentera dig för mina vänner!

"Oscar": Men jag vet ju inte ens vad du heter?

Alexandra struntar i vad "Oscar" säger och börjar presentera denne "vän" för sina resterande vänner...

Haha, oj vad vi skrattade





Mer bilder ifrån flaken m.m. kommer kanske tomårrov




bloglovin













2009-06-06 @ 13:01:08 Permalink ♥ Dagens citat Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Är jag adopterad?

Har nu ätit min bulle och tittat lite på tv. Fanns inte mysket att titta på så det blev datan igen. Har fortsatt titta bilder. Jag älskar att titta gamla bilder, det är så mysigt, roligt, härligt och braigt!

Men!
Mitt uppe i allt roligt och mysigt så hittade jag dessa bilder. Jag är ju inte det minsta lik någon av mina päron! Shiet! Det var då  det slog mig! Jag måste vara adopterad! Jag har levt i en lögn, eller dom har gjort det, eller ja, ni fattar...

My motha´                           and                              my fatha´



Haha kan fan inte sluta skratta! :'D




bloglovin













2009-06-04 @ 12:08:35 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (8) Trackbacks ()


♥ Det känns inte riktigt bra nu

Är hemma ifrån skolan idag. Är  förkyld och har spikar och muttrar i halsen så "det känns inte riktigt bra nu".  Ska nog bara ta det lugnt och ligga och mysa framför teven med wirre. Lina var ute igår, igen och kom hem runt tre på natten. Hon hostade helatiden och hon och Daniel kunde verkligen inte hålla tyst vilket slutade med att jag fick gå upp till vardagsrummet och lägga mig i soffan. Jävla dom!

Såå, nu har jag fått ut lite av mina aggressioner och ska därför gå och äta en bulle. Man blir nämligen snällare av bullar! Inte pepparkakor, utan bullar. Kanelbullar, stora kanelbullar!

Idag ska Lina baka två tårtor som jag kommer att få vara med att smaska på imorgon. Perfect!
Såhär fin blev hennes senaste tårta:


Tror inte hon tänker skriva något så konstigt som "fisk" på sin studenttårta men man vet ju aldrig ;)



Lina fick önska dagens låt. Detta blev resultatet. Mysig sommarlåt com ni kan sjunga med till. Härligt va!?




Förresten!
Vad ska alla ha på sig på studenten imorgon?



Hej då!




bloglovin















2009-06-04 @ 11:02:50 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ Muskelknutte


Var på gymmet med Alexandra idag. Vi ligger på ett par madrasser och gör situps med en sån där ställning(?). Då kommer det ett muskelberg och lägger sig på den tredje madrassen.


Muskelberget: Är ni nya här eller?
(Alexandra och jag blir tysta och stannar upp)
Alexandra: Syns det? -_-

Jävla muskelberg! Komma här och vara kaxig!


Nu ska jag sleepa och försöka drömma om medeltiden eftersom att vi har prov i det imorgon och jag inte riktigt har hunnit träna ännu.

Bye bye, lingonpaj!♥



bloglovin




















2009-06-03 @ 23:32:59 Permalink ♥ Dagens citat Kommentarer (2) Trackbacks ()


♥ Afropeople

Nu är det så att jag har sovmorgon till tjugo över ett. Ja, det är ju bra men det är något med mig som gör att jag inte kan sova länge när jag väl får göra det. När jag inte har sovmorgon känns det som att jag skulle kunna sova till 12, men när jag väl får sovmorgon, ne, då ska jag ju självklart vakna och vara hur pigg som helst redan klockan åtta. Blir så arg!

Tittade bilder på pappas dator och hittade dessa. Kunde inte låta bli att lägga upp dessa då jag skrattar varje gång jag ser dem. De är ifrån när jag och Marianna i vintras var ute och åkte skoter. Vi tyckte att vi skulle få lite mer respekt på isen om vi satte på afrosar utanpå hjälmarna. Sant, så sant!



Ice, ice, ice!



Marianna the Pistvakt!


Ibland tar det tid innan man tar sig upp! Okej?


Ta iii !


glad                   &                   sur




bloglovin
















2009-06-03 @ 11:58:41 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Gammalt blir nytt

Ja, eller för mig blir det iallafall det! Hittade ett par gladiatorskor på vinden och har även hittat min väska där. Såå härligt när man slipper att köpa nya grejer och istället får sakerna gratis och då, dessutom är ensam om just dessa. Eller är det någon annan som har ett par sådanna skor ifrån Grekland som är från år 1364? ;)




Nä nu ska jag gå och laga mat.. Hmm.. vad blir det idag då?
Jobbigt att vara Gordon Ramsey ibland!

Puss
&
Kram


bloglovin

















2009-06-02 @ 16:26:45 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ Låt som låter...

...mycket bra!


bloglovin



















2009-06-02 @ 13:02:01 Permalink ♥ Dagens låt Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥ Liten Alexandra

Fick höra en rolig grej som hänt Alexandra när hon var pytteliten.

Liten Alexandra vänder sig mot sin mamma och säger:

- Mamma, jag tycker det är så mysigt när fåglarna pippar! *Ler brett och tittar ut genom fönstret*


Det Alexandra menade då var  ju att pippifåglarna pep så mysigt och självklart inte att de pippade mysigt. Undra vad hennes mamma tänkte när mhon hörde sitt lilla barn prata snusk om fåglar. Så fel det kan bli! ;D





bloglovin















2009-06-02 @ 09:36:16 Permalink ♥ Dagens citat Kommentarer (3) Trackbacks ()


♥ Mobilminieme

Idag hände något hemskt! Något så hemskt att jag knappt kan berätta det utan att börja gråta...
Min mobileminime som jag fick av kära syster imorse gick av, på mitten! Eller ja inte av sig själv. Det var den där Juliasom gjorde det! Hon som bor i skogen och äter barn till frukost! Så fort hon fick syn på min mobileminime så tjatade hon om hur fin den var och om hur mycket hon också ville ha en sådan. När jag kollade bort kunde hon inte längre hålla sina feta prinskorvsfingrar borta! Avundsjuka? Vem vet? -_-

Haha! Nejdå, men det hela var faktiskt ganska roligt. Vi satt inne på lektion och hade genomgång. och helt plötsligt hör jag något litet som knäpper till och sedan får jag en Julia som ser skräckslagen ut (som om jag skulle slå henne!). Hon skyllde på att den var för mjuk. Oj vad jag skrattade!

Senare kom jag på att jag faktiskt har varit med om något liknande. En gammal kompis till mig, Hanna, hade varit i London och köpt ett diadem med en massa fina blommor på, som jag, av någon underlig anledning tyckte att det skulle vara roligt att se hur långt man kunde vända den åt fel håll. Och gissa vad som hände! Jo, den sprack, eller gick av kanske man ska säga! Pinsamt då jag inte heller kunde köpa en ny. Eller jo om jag åker till London någon gång vill säga ;)



Stackare ♥

Förresten så kom Linas studentplakat idag här är det.
Mysigt, mysigt!


Nu ska jag laga mat till mi familia och sedan ska jag och Alexandra dra in till stan på Body pump & Step.


bloglovin
















2009-06-01 @ 17:01:17 Permalink ♥ Min värld Kommentarer (3) Trackbacks ()


Gräv i bloggen
Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar
RSS 2.0